Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
0Burt1
friss újonc
Köszönöm a segítséget! Az ellen oldal rendben van mert két laptoppal is próbáltam, így marad a kábel, azt ma veszek egy másikat ill. a vinyó. A WD programmal próbáltam de ugyanazt csinálja mint alapból, bedugom- kb 3 perc múlva előjön a kód kérő oldal, azt beütöm és onnan lefagy az egész addig amíg ki nem húzom a gépből. Villog folyamatosan a led és hallom hogy forog is.
Sajnos és most ne kövezzetek meg, az összes családi fotók vannak rajta, bízván a termék minőségében.Tudom, f..ság volt.Van több éves wd asztali külső vinyóm gond nélkül, ebből indultam ki, Sajnos.
Kábel csere után többet tudok, mindenesetre ha a tünetek alapján van ötlet azt továbbra is köszönettel várom. A vinyó maga nem érdekel, inkább a tartalom ami fontos. -
0Burt1
friss újonc
Sziasztok! Tanácsot és megoldást keresek. külső vinyó ügyben. Adott lenne egy WD My Passport 2TB külső vinyó ami minden fizikai behatás és sűrű használat nélkül egyszer csak nem ismeri fel a gép. Rádugom a laptopra elkezd villogni a led forog a vinyo nagy nehezen,többszöri próbálkozásra előjön a feloldás lehetősége, de ez sem mindig, beütöm a kódot és onnantól kezdve csak villog továbbra a led, pörög és semmi, nem látja a tartalmat . nem esett le és nagyon ritkán volt használva.Nekem az usb aljzat is gyanús , mintha kicsit ferdén állna, nem tudom.
Az lenne a kérdés hogy tudtok e ebben segíteni vagy kuka a dolog?!
Köszönettel a türelmeteket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest