Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pynyo
csendes tag
válasz
liksoft
üzenetére
Igen vétettem sajnos hogy nem csináltam mentést pedig lehetett is volna hova mert majdnem üresen ott van egy terrás samu.Már igazából megbékéltem az adatok veszteségével csak az boszant az egész dologba hogy nekem eddig csak Maxtorok meg seagatyák mentek el így.Volt már egy pár vinyóm ebből 4 volt samsung igaz annak is volt egy rossz szériája de az még min működik a rokonság gépeibe.Ami most elszállt az örök byte mezőkre azon volt hűtés,a tápom az meg abszolút megbízható (700w Hypro Adrenaline).
-
pynyo
csendes tag
Liksoft neked tökéletesen igazad van.Csak az a bökkenő hogy a páromért nem fizettem egy vasat sem és nem visz el 6 évet az életemből.Az autómat se 2 évre vettem elméletileg a hard dikemet se.Mivel hogy ez volt a legfiatalabb vinyó a gépembe gondoltam meg bízhatok benne legalább 4-5 évig.De látom óriási hiba volt!
-
pynyo
csendes tag
válasz
Bounti
üzenetére
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám.Az egyik merevlemezemen frissítettem firmwaret de nem úgy sikerült ahogy az a nagy könyvbe meg van írva.Újraindulás után sajnos már nem ismerte fel a bios se a windows se semmi,és azóta se tudok mit csinálni vele.A szóban forgó HDD egy Maxtor DiamondMax 23 STM3320418AS 320GB persze tele adattal.A kérdésem a következő lenne javítható e a HDD vagy csak adatmentés lehetséges vagy egyik se?Többhelyre írtam már az elmúlt napokba de választ nem kaptam még sehonnan se.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest