Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Razor18
üzenetére
Ellenőrizd a kábeleket első körben, ha van rá mód cseréld le őket, illetve egy HD sentinel-t nézz/küldj a merevlemez állapotásról.
-
snake1977
őstag
Sziasztok!
A következő dologban kérnék segítséget. Kaptam egy 1TB-os WD enterpirse merevlemezt, amit a bios lát, de a hd sentinel, és a lemezkezelő, illetve a partition guru sem lát, a hd sentinelben meg sem jelenik, ellenben az aida64-ben igen ahogy a fotón látszik, a lemez kuka, vagy mi lehet a probléma? -
snake1977
őstag
válasz
Saltwater
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor nem veszek elektronikát hozzá, én nem tudtam eldönteni hogy nem e az elektronika firmware része vagy ilyesmi sérült e meg. Csak néhányat kattan a legelején, azt is halkan, nem úgy mint egy kinyirt hibás hdd, illetve amikor a sentinel detektálni próbálja akkor is ugyanigy kattog néhányat.
Megpróbálom a megtakaritani, az adatok lényegtelenek szerencsére. Közben leszedtem, eléggé oxidáltnak tűnik. Remélem megoldja a művelet.
-
snake1977
őstag
Sziasztok, kis segitséget kérnék.
Van egy 1,5Tb-os wd green merevlemezem, pár napja történt hogy kikapcsoltama gépet, és másnap a boot lassú volt de nagyon, és nem látta a hdd-t (másodlagosként használtam), a bios ennyit ír mint a képen látható, illetve a hd sentinel képen ami van, a lemezkezelő pedig abszolút nem látja, induláskor nagyon halkan kattog párat, illetve a hd sentinel inditásakor is, smart értékek nincsenek, az infonál meg látja hogy mi lenne ki irja wd15ears, stb. 1,5tb , de ez talán csak az elektronikából kinyert adatok. Nem tudom eldönteni hogy maga a lemez sérült ennyire, vagy az elektronika adta meg magát?
Minden előjel nélkül történt, nem volt kondició romlás, mert előtte 1-2 nappla ellenőriztem.
Valami ötlet, tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Minden előjel nélkül történt, nem volt kondició romlás, mert előtte 1-2 nappla ellenőriztem.