- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
eketomy #24066 üzenetére
Lement a HDSentinel részletes öntesztje, nem talált semmit. HDTune-nal pedig egy gyors hibakeresést nyomtam és ott se talált semmi problémát. De akkor miért nem tudja töredezettségmentesíteni azt a 13%-ot? Másik programmal kéne próbálkozni?
Amúgy a letöltés uTorrenten belül eléggé ingadozik, holott elvileg nem kéne. Lehet, hogy ez is a lemez hibája miatt van (nem tud normálisan ráírni?).
-
liksoft
nagyúr
válasz
eketomy #23956 üzenetére
POI módba adatátviteli hiba miatt vált. Nem a BIOS hatásköre. Hibás controller, adatkábel, tápellátás okozhatja. Megszüntetése meg az eszközkezelőben a driver eltávolításával, gép újraindításával lehetséges (ahogy már sokszor leírták).
Jelen helyzetben a tápegység és adatkábel cseréje javallott. Mivel feleslegesen nem óhajt költeni, így marad ugyan a drágább, de talán biztosabb első lépés a tápegység cseréje. Utána lehet tovább tesztelni, és a fennmaradó problémákat orvosolni.
Szerk: Lehetőleg egy teljes belső takarítás, érintkezők tisztítása javallott.
-
djculture
félisten
válasz
eketomy #23902 üzenetére
Ha már ekkora ütés érte hogy ilyen lett a hdd akkor szerintem annak nyoma is van, amit egyböl felfedeznek a kollégák. Fizikai behatásra meg ugrik az egész laptop garanciája.
Ha zörög akkor leszakadt a fej, game over. Adatokat nem fogod tudni megsemmisíteni ebben az állapotában, viszont lementeni is maximum tiszta térben a tányérokat átszerelve tudnák. Nem fognak vele foglalkozni. -
barcaloki
csendes tag
-
tunkiih
őstag
válasz
eketomy #23845 üzenetére
nem garis, előtte hibátlan volt.. bevitettem hogy rakják össze az uj gépet mert nem voltam itthon. erre ezt kapom hogy össze van rakva de rossz a hdd.. 1x viszem szervizbe akkor is ez van..
ez pár honapja volt de mivel most megint asztalit használok ujra előkerült.
rendben. lefuttatom azt is.
-
szente
addikt
válasz
eketomy #23805 üzenetére
Valami 80Gb samu, de a pontos típusszámát meg nem mondom...
Az eladó szerint jó a vinyó. Kipróbáltam barátnőm gépébe, ott csinálta ezt. Aztán át raktam az én gépembe, ki-be kapcsolgattam a gépemet kb 10-15x, de semmi. Vissza raktam asszony gépéve, aztán megint csinálja...
Szóval kisebb esélyt látok arra, hogy a vinyó rossz... -
-
válasz
eketomy #23791 üzenetére
Itt azt olvastam, hogy a nagykerek szépen eladján 2x annyiért a megkapott cserevinyókat, aztán majd akkor adnak, ha viszaállnak az árak.
De ha ez is lenne a helyzet, a fogyvéd nem tehet semmit, ezekbe nincs beleszólása, max annyit tehet, hogy visszafizetteti a vételárat, és akkor besz*ptam 50%-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest