Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
norbert1998
üzenetére
Üdv. Smart megmondja az állapotát de nem biztos hogy jó ötlet ha elvan használódva oprendszert futtatni róla.
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Minden adatmentéses program amennyire lehet, a leginkább megpróbálja az eredeti struktúrát visszaadni. Ha emlékem nem csal, a GDB demo (vagy R-studio demo) a 64k-nál kisebb file-okat menti. Ha ennél kisebbek voltak a fontosak, akkor demo is jó lehet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Jááááj, részvétem Kereszttesóm...

ismerős, volt hogy én is - kapkodás miatt - elküldtem anno 1-2 TB adatot az örök bitmezőre...
sok sikert a mentéshez
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem tudom, nem használom. A Get Data Back-et tudom én is ajánlani, de ott csak a legális másol. Az okosított verzióval vigyázni kell, mert van olyan variáns ami rombol, nem ment!
Viszont az olyan adat amiről nincs 3 fizikailag is külön helyen kópia, az "nem is fontos adat".
Menteni, menteni, menteni...
-
liksoft
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Sosem állítunk helyre, minden esetben fizikailag is MÁSIK! HDD-re MÁSOLUNK!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Jó eséllyel a 99 százalékát megtalálhatod. Vissza is nyerhető. Kell egy másik lemezen ugyanannyi hely, mint a visszaállítandó adatmennyiség. Legalább is a GetData Back-nál ilyen; önmagára nem állít helyre. Az is egy jó program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest