Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
jola
csendes tag
khalox, egy csuda vagy!
A Testdisk bejött (6.10), a kicsi fekete ablak többet tud, mint szakajtó új csili-vili.
Természetesen liksoft reagálását is köszönöm; az infot elraktároztam, még jól jöhet. Főleg, ha keleti mintás grafikákon kattintgatok.Rendesek vagytok, csak így tovább!
(Otthon nem volt belépési jelszavam, ezért késtem a válasszal.)Laci
-
Worker
aktív tag
Ilyet... Nem is ismertem, h az xp-n belul van ilyen, h szamitogep-kezelo, es h ilyen korrektul meg van oldva
Hat... nem gondoltam volna, h meg az xp is tud okozni ilyen meglepeteseketMegnezem, h mit lat az 'uj' vinyobol, hatha ki tudok hozni belole vmit egy formazassal, torlessel, miegymassal. /balszerencsemre hosegriado volt ma a szamtekuzletbe, ahova gariba vittem volna a vinyot... viszont igy meg van lehetosegem szerencsetlenkedni vele
/
-
Worker
aktív tag
A regi vinyot alapbol felismeri az xp, ergo tudom formazni is meg minden, egyszeruen azert nem bantom meg, mert nem mentettem meg rola ki azt a ~270 giganyi adatot, ami rajta pihen...
De ha hosszas kinlodas utan sikerul majd kimenteni az osszes fontos adatot (gyakorlatilag a vinyo 95%a...), utana leformazom (alapbol primaryben van most, es egyetlen particio van rajta).
"windows számítógép- és lemezkezelésével" - xp telepito cd-jere gondolsz, vagy csak egyszeruen sajatgepben formazok?Az uj vinyot sztem az usb rack sem hatna meg (bar ha lenne keznel egy, akkor kiprobalnam, de nincs...). Mivel sajatgepben nem latom a vinyot (telepito cd meg befagy), ezert nem tudom mikent tudnam formazni a vinyot anelkul, h PQ magic-et vagy paragont hasznalnek.
Erre varok tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- E-roller topik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest