Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Táblázatkezelőt?
Te karrierista állat !
Kukacos játék ! Kukacos játék !
Én fiatalabb vagyok, mi végig a kukacra gyúrtunk általánosban számtekszakkörön, de aztán a globális pénztőke elsodort minket, mivel kijött az új dos xt-re, aminek a qbasic-jében már benne volt alapból "nibbles" néven, így sosem fejeztük be, mivel a suliban volt egy XT a comodore-ok mellett így naná, hogy a szerzett tapasztalattal inkább a nibbles-t írtuk át egyből-élből, mindenkinek saját módja volt és azt cserélgettük, emlékszem egy hétig sztároltak, amikor véletlenül elrontottam az életek számának növelését és emiatt az életnél százalékos értéket írt, így örök élet lett belőle, persze így kilépni se lehetett normálisan, programozás szempontjából csak tönkretettem a "modult", de akkor is mindenki a titkom akarta, hiába, elkúrásban zseniális vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Te karrierista állat !