Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a háttérben azért furcsállottam, hogy most újra előszedték. Nekem ez totál kimaradt valahogy, sőt most éppen a cavinton-t keresem, mert próbálom felidézni, hogy milyen gépem volt akko,r de teljes a zűrzavar, baccus full nem emlékszem
Az xt, 286 zavaros, a 386DX40 meg utána a 486DX100 az tiszta, azokat nagyon szerettem, de hogy P 1-2-3-ban nekem milyen vasam volt, főleg, hogy milyen HDD fúú baccus teljesen összefolyik a benti gépekkel, pedig tutira volt mindhárom. Arra emlékszem, hogy egy 20Gigás quantum-om volt egy ideig otthon, ez tuti, asszem talán akkoriban lehetett, ezért maradhatott ki ez a jumperes dolog, de ez komoly most így hirtelen... tényleg tök elfelejtettem behhe, nahát, hmm
arra emlékszem, hogy volt savage videom, meg az a voodoo kari amit hátul össze kellett kötni is beugrik, de szerintem az is még a 486-os időben volt, vagy várjál, a voodoo volt a p1-ben? fú hogy p1-2-3-ban mim volt meg mikor már lövésem sincs már, a következő tiszta emlékkép a nagy öröm, amikor a ki tudja hányadik cerka proci után végre le tudtam "nyúlni" bentről egy qrva 800-as P3-as procit... haaa, az izomkonfig a sok böjt után, hát igen... látszik mikor vettem először saját autót és kezdtem csajozni
kb azt használtam otthon, amit bentről le tudtam nyúlni, mindig ilyen túlélő konfigjaim voltak Isten tudja honnan összehalászott videókkal
amúgy érdekes, hogy melóhelyen se futottam bele ebbe soha hüm-hüm, na mindegy, köszi az infót, jobb később, mint soha
(a p3 meg nem volt régen, az "ZX" volt régen, uhuhúú neked volt még olyanod?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az xt, 286 zavaros, a 386DX40 meg utána a 486DX100 az tiszta, azokat nagyon szerettem, de hogy P 1-2-3-ban nekem milyen vasam volt, főleg, hogy milyen HDD fúú baccus teljesen összefolyik a benti gépekkel, pedig tutira volt mindhárom. Arra emlékszem, hogy egy 20Gigás quantum-om volt egy ideig otthon, ez tuti, asszem talán akkoriban lehetett, ezért maradhatott ki ez a jumperes dolog, de ez komoly most így hirtelen... tényleg tök elfelejtettem behhe, nahát, hmm
arra emlékszem, hogy volt savage videom, meg az a voodoo kari amit hátul össze kellett kötni is beugrik, de szerintem az is még a 486-os időben volt, vagy várjál, a voodoo volt a p1-ben? fú hogy p1-2-3-ban mim volt meg mikor már lövésem sincs már, a következő tiszta emlékkép a nagy öröm, amikor a ki tudja hányadik cerka proci után végre le tudtam "nyúlni" bentről egy qrva 800-as P3-as procit... haaa, az izomkonfig a sok böjt után, hát igen... látszik mikor vettem először saját autót és kezdtem csajozni
amúgy érdekes, hogy melóhelyen se futottam bele ebbe soha hüm-hüm, na mindegy, köszi az infót, jobb később, mint soha
(a p3 meg nem volt régen, az "ZX" volt régen, uhuhúú neked volt még olyanod?)