- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #53957 üzenetére
Ez egy vadiúj teljesen hibátlan WD2003FZEX.
A csatlakozás olyan hogy alaposan összeteszem és utána hozzá nem nyúlok. Legutóbbi eltűnése után semmi módon nem volt látható, lemezkezelőben sem.
A problémás rack ilyen.
A régi tuti jó rack pedig ilyen.Most újraindítást követően a régi tuti jó rackben van és kb. 1TB adat fog még mozgolódni rajta, ha csak ezt is el nem dobja. 500GB már mozgolódott eddig vele, ezért valszeg kibírja.
Mivel ez a hiba sose fordult még elő fogalmam sincs mi lehet. Évek óta üzemelő kábelekkel dolgozok többféle meghajtóval és házzal, soha semmi gond, egyik gépen egyik meghajtóval vagy rackel nem volt.
Ezt most csak az új gépen fordul elő és ha a régi rack ma kibírja, akkor viszont nagy eséllyel csak az új rackel fordul elő ez a probléma. Nem hiszem hogy a W10 ennyire szar lenne e téren, mert most kb. a gépen kívül ez az egyetlen változás
Persze, több kábelt és tápot is néztem de nem hatotta meg, amíg át nem szereltem és újra nem indítottam közbe.
Ugyan táppal volt már probléma de akkor eleve be se kapcsolt a rack... Az ilyet cseréltem azonos, vagy nagyobb teljesítményű minőségi tápra.
Éjfélre okosabb lehetek, de addig is próbálok elébe menni a problémának. De már látom hogy végül azon fogok szentségelni miért nem vettem a Rapid Case-ből annak idején többet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest