Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
liksoft
üzenetére
Igen, előfordulhat akár ilyen is. Meg az szívás még, ha bizonyos csatlakozásszám után kicsit megkopik az érintkezők felülete. A Type-A csatlakozó utána nem illeszkedik szorosan az aljzatba és elég egy minimális mozdítás neki, hogy eldobja a kapcsolatot. Nekem pont a My Passporthoz mellékelt gyári kábel csinál ilyet, olyankor a Windows is kifagy tőle és csak gép kikapcsolás, kábel kihúzása segít. Utána meg csak reménykedek, hogy ne legyen RAW...
Érdekes, hogy egy 2,5" külső ház ugyanilyen típusú kábelével meg teljesen stabil, jóval szorosabban illeszkedik az aljzatba és akár a gépet, külső vinyót is mozgathatom. Nem tudom, hogy ezt biztosan a "kopás" okozza-e, felületi oxidáció, vagy egyes gyártók nem tartják be rendesen a szabványos méreteket, passz... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Érdekes, hogy egy 2,5" külső ház ugyanilyen típusú kábelével meg teljesen stabil, jóval szorosabban illeszkedik az aljzatba és akár a gépet, külső vinyót is mozgathatom. Nem tudom, hogy ezt biztosan a "kopás" okozza-e, felületi oxidáció, vagy egyes gyártók nem tartják be rendesen a szabványos méreteket, passz...