- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz
TeeJay #39684 üzenetére
Akkor még 1x
Fuss neki a "Ha nem csak a fejparkolás a gondod..." bekezdésnek.
Az Ueda hozzászólásában lévő első link pedig segít az op. rendszer beállításainak átnézésében.
Értem én amúgy, hogy nem a tiéd a noti, de gondolom valamilyen szinten értelmes ember lesz aki használja. (Ha nem az, akkor ne vegyen laptopot). Így el lehet neki magyarázni dolgokat, hogy pl. itten ez a program a HDSentinel, azért fut a gépeden, hogy vigyázzon a merevlemezedre, ezáltal az adataidra. Végső esetben kell venni egy SSD-t (én is ezt tettem a gyerekeim által is nyúzott otthoni laptopba), s nincs ilyen probléma.
Meg kell érteni: Ha túl későn kapcsol le a merevlemez, nemcsak többet fogyaszt a gép és előbb merül az aksi, hanem melegszik is, s pl. nagyobb eséllyel pont gravitációs gyorsulás éri mozgatás miatt a korong felett repkedő fejet, ami senkinek sem jó.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
TeeJay #39684 üzenetére
Azt hiszem, ha nincs fejparkolás, akkor a motor sem áll le.
Nem kell neki elmagyarázni, hanem automatikusan a feladatütemezőbe berakni, hogy bármely felhasználó bejelentkezésekor fut a parancsfájl, ami kikapcsolja vagy átállítja a fejlett energia gazdálkodást (akár x másodperc késleltetéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged