- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Doky586 #36760 üzenetére
Mert a legtöbb titkosítás kódolását jelenti az anyagnak, vagy az egész drive-nak. Ezért az üzemmód kiválasztása sokszor a tároló formázásával is jár. Ilyenkor meg ugrik minden. Megoldható a már tárolt adatokkal is, de macerásabb, sérülékeny a folyamat. Olyan mint egy partíció odébb helyezése. Így sokan nem is vállalják be a gyártók részéről. (Nekem nincs ilyen telefonom, így csak általánosságban tudom mondani.)
Viszont ha a legkisebb esélye van adatvesztésnek, akkor a lassú, vagy kábel vásárlásos verzió a járható, nem a titkosításos.
Egyébként nem tudom megérteni, hogy egy ilyen kábelt miért ne lehetne venni. Sokkal olcsóbb mint céges adatmentés. Vagy ha ennyit nem érnek meg az adatok a tulajnak, akkor miért cseszegetik az ismerőst. Az ingyen is megoldható minden korszaka már lezárult!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest