Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Bocsánat, nem akarom teleszemetelni a topic-ot, de eszembe jutott még valami, ami esetleg fontos info lehet.
Sajnos amikor megvettem (kb 1 hónapja) ezt a meghajtót, nem csináltam rajta írás olvasás tesztet. Nem tudom miért. Mostmár mindegy is. Működött rendesen. Aztán igazából amiért vettem az az hogy routeren keresztül napi több órában menjen rá a letöltés. A router fw-je miatt EXT-re kellett formázni. Kezdő vagyok az ilyen hálózatos letöltésekben stb... nem minden ment elsőre, többször is volt kötet törlés, újra formázás és egyebek.
Aztán mivel nem úgy ment ahogy gondoltam, lecserélem egy Rack-es vinyóra, ezt pedig használtam tovább ntfs-ben. Itt ismét volt kötet törlés, újra particionálás.
Lehetséges hogy ez is betehetett neki, vagy ez most így már nem derül ki, mert hülye voltam hogy nem ellenőriztem első alkalommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest