- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ember! Ha a HDD gyártó 500mA feletti áramfelvételt ír BÁRHOL a specifikációban és Te ráteszed olyan csatlakozóra ami MAXIMUM 500mA-t garantál, csúnya dolgokat tapasztalhatsz! NEM törvényszerű, de JÓ esélyed van rá!
Oka: A HDD mikroszámítógép! Saját processzorral, operációs rendszerrel, memóriával, I/O csatornákkal. Ha az asztali számítógéped a tápegység hibája miatt kékhalálozik, és csak a táp cseréjével ez megszűnik, akkor miért várod el, hogy a HDD ne tegye ugyanezt? Az asztali gép ilyen kevés tápellátás esetén a HDD-re össze vissza képes írni, adminisztrációt hazavágni. Hányszor van, hogy ilyen kékhalálok után csak format, és OS újrarakása segít? A HDD sem különbözik! Még a gyárban egyszer felírt servo jeleket is képes spirális alakban felülírni, ha ingadozó (kevés) tápfeszt kap!
Sőt, ha olvasáskor semmi hibát nem tapasztalsz, még nem biztosíték a korrekt működésre! Íráskor az eszköz több teljesítményt vesz fel, így EZ a kritikus pont, és ekkor az írás közben nem fog sávot tartani, ekkor fog spirálisan beleírni a felületbe. Jobb esetben csak javítható vagy javíthatatlan (van ilyen is) szektorhiba lesz, durvább esetben a gyári adatokat is elrontja, ekkor viszont kuka lesz a drive! Mit gondolsz, az USB3 szabványban miért lett terhelhetőbb a csatorna? Véletlenül?
Az utóbbi időben a hozzászólásaid egy része alapján nem érzek több éves elektronikai és fejlesztői gyakorlatot Nálad. Kérlek, fogalmazz úgy, hogy Nálad ez volt a tapasztalat, és ne úgy, hogy igazságnak lehessen érezni amit írsz, mert műszakilag nem minden esetben pontos, és ez bizony adatvesztéssel is járhat. Akár Nálad, akár másnál. Köszi előre is.
Kérem a többi szakembert és a moderátorokat, ha nem értenek velem egyet, ezt a hozzászólást moderálják. Köszönöm.
-
ggg666
őstag
Hát én is kipróbáltam volna a tesómnál, ha lett volna mivel, de nekem csak 3 és 4TB-os winyóim vannak.
Az még mindig fennállhat, hogy egy másik usb keret és másik winyó, illetve másik tv-nél nem ez lesz.És akinek nincs winyója, és csak ez miatt venné, az mit csináljon utána vele?
Mert sok boltos ilyen miatt nem adja vissza az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest