Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Akkor ezt a szoftvert hagyjuk végül is ha a DVD meghajtó nélkül minden tökéletesen működik, akkor ott lehe a bibi, mielőtt veszel egy újat érdemes lenne kölcsön kérni egyet kipróbálni azzal működik-e. Ha igen örülünk, hogy meg van a hiba forrása és csak DVD meghajtó csere kell.
Ha nem működik gáz van, mert az amúgy nagyon jól felépített konfigodon így első ránézésre egy bibi van a proci alaplap kompatibilitás. Én magam mielőtt procit vagy alaplapot vettem mindig ellenőriztem hogy állnak egymáshoz, nem találkozta ilyesmivel, Így a prociknál az azonnali kérdéseknél meg kellene kérdezni más járt e így, mennyire 100-os. Elvileg a proci órajelét, szorzóját még kitalálhatja (max alapjáraton) az alaplap, de a feszültséggel nem tudom hogy áll...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest