Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donald
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Konkrétan az volt a baj, hogy raktam rá pár gigányi fotót, pár nappal később meg annyit irt ki, hogy formázzam... Megformáztam, megint feltettem, aztán pár nap múlva megint azt kérte, hogy formázzak, mert ez egy formázatlan merevlemez. ( Próbáltam visszamentő progit futtatni rajta, de az is a kardjába dőlt. ) Most ott tartok, hogy egy külső-usb-s elektronikával "kinzom", azzal meg egyelőre müxik. Úgy néz ki, hogy a WD gyári dobozkájának az elektronikája lehet a ludas, de még egy hétig pakolok ide-oda file-okat... Hátha...
-
Zoomyx
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát őő,az voltna a helyzet,hogy az egyik vinyó müxik,a másik meg amiatt nem működik mert behalt az elektronikája, nah már most a két vinyó teljesen ugyanaz samsung (sp0802n),az elektronikája teljesen ugyanaz mind2-őnek,de mikor át,tettem egyikről a másikra akkor csak a vinyó felpörgött egy 5-mp-re és leállt,észrevettem hogy a két elektronika ugyanaz,de egy két IC-nek a neve teljesen más?? szerinted??amiatt tenném át az elektronikát mert a régebbi vinyómon nagyon sok adatom van:S
-
degec
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm szépen, de nem baj hogy xp alatt lett megformázva asszem jumperrel.. honnan tudodm, hogy advanced formatos lesz e vagy nem ? ÜDV !
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest