Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy Clark
csendes tag
Jelenleg az van, hogy nem pörög fel ergó nem jön létre az usb kapcsolat. Vagyis senki nem mond semmit. Amíg megvolt nem nagyon foglalkoztam monitoring programokkal, de egy éve még biztosan 100% volt a sentinelen. A 80k az adatmentésre vonatkozott. Bevizsgálás után mondta a fickó, hogy ő úgy látja, hogy egy partíciós tábla javítás, és firmware csere kell. Ha nála hagyom a vinyót akkor 50k. Miután ez nekem még mindig sok volt (tudom, hogy ez önmagában nem sok, csak most jelenleg nekem az), megkérdeztem tőle, hogy simán a firmware csere mennyi lenne azt mondta 30k, de semmilyen garanciát akkor már nem tud vállalni rá.
Mivel egy sérült partíciós tábláról, már volt szerencsém adatokat visszahozni, így ha ezzel jelentősen csökkenteni tudom az árat vállalom a kockázatot. Legfeljebb behúzott farokkal újra szakemberhez fordulok.
A 30k-t is visszautasítottam, mert úgy éreztem, hogy ez sok egy egy szimpla firmware cserénél (meg azért mert egyszer elkottyantottam korábban, hogy én 30k-t tudnék ebben a pillanatban áldozni erre, és nini pont ennyit is kért érte), meg akkor már megkérdezem a véleményeteket mindenről. Itt voltam (semmiképp nem akarok nekik negatív reklámot csinálni, mert simán lehet, hogy korrektek). És itt látom, hogy valaki mindenestül 35k-ért csinál ilyeneket.
A kérdésem továbbra is: mennyi szerintetek a reális(piaci) ár egy firmware cserénél, garancia vállalás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest