Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsika
csendes tag
válasz
bacsika
üzenetére
Úgy látom súlyosabb a probléma mint hittem.
Most már sehogyan sem látom a winyót.Többször újraindítottam, az eszközkezelőben most már hiába engedélyezem.Úgy néz ki,hogy ha adatokat akarok ráírni akkor mindíg be kell szerelnem a szám.gépbe, majd úgy síkerűl az írás.Majd eltávolítom a gépből, és amire használom Mutimédiás winchester tárolóhoz való USB csatlakozással a rámásolt filmeket meg tudom nézni.Egyébként a Multimédiás tárolónak semmi problémája nincs a winyóval.Aztán még az is eszembe jutott, hogy a tele 1TB-os winyó anyagát egy az egybe rámásolom, aztán beteszem a multimédiás tárolóba és ezzel a problémát átmenetileg megoldottam.Persze ha letörlök róla anyagot, és annak helyére akarok másolni, akkor kezdődik minden előröl.
Az biztos, hogy én SOHA AZ ÉLETBEN nem veszek többé SAMSUNG winyót az egyszer biztos! Igaz hogy ez már az ötödik, de egyben az utolsó is !
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 1db.van
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi