Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Remélem nem haragszol, de most válaszolok:
Hibaokai:
- Hibás tápellátás (nagyfrekvenciás zavar, vagy tranziens (fúrógép, hajszárító, stb...) volt a tápvezetéken) mellett írt, így hibás írás történet.
Enermax tápot használok, és mind ez előtt, még van egy APC szünetmentes. Tehát ez kilőve.
- Hirtelen lett megmozdítva írás közben a drive, így a mechanikai mozgás hozzáadódik a felírt jelhez. Ez frekvencia, vagy pozíció problémát okoz, mely olvasáskor jelentkezik.
Ez csak simán nem történt meg, mert a gép nagy toronyban van, és nem olyan, hogy csak úgy arrébb rakjam. Minden esetben 2x-is meggondolom, ha hozzá kell nyúlni, mert nehéz a cucc, én meg nem szeretek dolgozni.

- Hibás a felület. (Nem egyenletes a mágneses réteg, vagy ütés, verés, esés miatt felületsérült. Fizikai sérülés esetén folyamatosan, és egyre gyorsuló ütemben tovább romlik a drive!)
Nos én erre utaltam. Nem egyenletes a mágneses réteg.
A gyári diagnosztikai programja azonnal kiakad, ha tesztelni akarnám mert bad szektorosnak írja ki. A HDD regenerátor 9 bad szektort talált rajta. A másik most még jónak tűnő terrásomon a HDD regenerátor 3 óra alatt lefutott (hibát nem talált), míg ezen 4 óra kellett neki. Ja és a másik eco-s, ez meg nem. HD103UJ, HD103UI.- Túlmelegedett állapotban történt írás, így a félvezetők belső hőmozgása miatt kevés energia jutott az írásra (mágnesezésre).
Nálam nem az tuti. Passzív hűtés van az összes vinyómon, és még egy 12-es venti van előttük, eredménye: 30 fok alatti vinyók. (Most épp adatott mentek, és 30 fokos, pedig már egy ideje 100-on pörög.)
Sajnos alap elvi hibát követtem el vásárláskor, mert Vaterán vettem használtan. Ez olyan fél éve volt, de akkor a HD sentinel 100%-osnak írta mindenhol, én meg nem is néztem tovább. Most fura, mert a bár közvetlenül a leállás előtt 9 gyenge szektort talált, és ezeket a HDD regenerátor is megtalálta (csak bad szektornak írta ki), de most csak 7-et ír ki.
Tehát, max annyi róható az én számlámra, hogy nem megfelelő forrásból vásároltam, de az már fél éve volt, és az első hiba, a felpörgési, az kb. 1 hónapja van.
A Samsung vinyókat, és termékeket nem szidom, sőt szeretem. Nekem a Samsung ramok, és monitorok is bejönnek. És most tervezem másik 3 Samsung vinyót venni, csak ecogreen-eset. (Mint a mostani most még jól működőm.)
Tudom ez nem a raid topic, de olyat megtudok csinálni, hogy a jó vinyómat leürítem, és a rosszat teljes tartalmával rá tükrözöm? (raid1) Vagy csak üres tömböket lehet létrehozni összefűzéskor, és azt feltölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest