- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10082 üzenetére
Nekem mindenesetre nincs gondom a FAT32-n futó XP-vel, FAT12 a floppy fájlrendszere, FAT16=FAT.
Persze a tápellátó kábel külföldön maradt, mindegy, faterom egy telefontöltő gyors átalakításával készített hozzá egy 5 Voltos tápegységet (méregetve is stimmel).
Terhelés közben is stabilan tartja az 5 V-ot? Biztosan 5 V-ot igényel külsőleg? Itt arra gondolok, hogy belső táppal rendelkezik esetleg.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10082 üzenetére
GetDataBack-kel gond nélkül át tudom másolni a vinyómra, de minek - ugyanaz a probléma, ott se férek hozzá. Képeknél nincs villámnézet.
Lehet, hogy titkosítva volt a vinyó? Vagy azt másképp kell elképzelni?
Most nincs ötletem.A jobb klikk Tulajdonságok - Összegzés fülön ez a szöveg jelenik meg a "Speciális" nézetben (Egyszerű nézetben semmi): "A választott forrásoknak nem érhetőek el a közös összegző tulajdonságaik."
Mire lehetne gyanakodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Samsung 840 Pro 256GB Sata SSD
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest