- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel #10085 üzenetére
Nem a tápellátás stabilitásával van a baj, mert most pl. GetDataBack-kel visszaállítottam korábban törölt fájlokat, amiket gond nélkül megnyit! Pl. 600 MB-os avi fájl-t állítottam vissza, jópár jpeg-et is sikerült, amik azonban nem olyan fontosak (épp ezért lettek törölve), mint épp azok a képek, amiket nem sikerül megnyitni.
Milyen kerülő megoldás létezik a jogosultságok megszerzésére? Létezik az, hogy egy adott géphez kötve nyílnak meg csak fájlok? Mert most nővérem azt állítja, hogy csak azon a laptopon lehetett megnyitni egyes fájlokat, amiről átmásolta, másik laptopon gond volt vele.
Ez mi a frász?Én még ilyennel nem találkoztam.
Egyébként igen, 5 V-ot igényel, rá van írva közvetlenül a csatlakozóhoz. De mondom, ez a része tökéletesnek látszik, írni-olvasni jól tudja azokat a fájlokat, amiket meg lehet nyitni, a többihez viszont nem értem, miért nem férek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest