- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
''Nem pont Te voltál aki kb egy évvel ezelőtt winyókat próbált meg felvásárolni és tanácsokat osztani másoknak? '' Nem en voltam az. Nem vagyok egy nagy tarsalgos tipus. Megnezheted az adataimnal mennyi ido alatt hany hozzaszolasom volt. Ha tudok segitek ha bajom van kerdezek.....Amugy csak olvasgatok.
Amugy nem veletlen kerdeztem mi lehet a baj. Hallottam mar olyanrol hogy tipushiba bizonyos dolgoknal es van ra egy egeszen egyszeru megoldas amit en pl lehet sosem fedeznek fel magamtol. Azert szoktam erdeklodni.... Pl most sincs fogalmam arrol vajon mi lehet a gond mert mint irtam kb 80 uzemorat ment es nem hinnem hogy ez egy termeszetes jelenseg lenne. Lehet a motor a hibas de lehet hogy egy apro alkatresz nem erintkezik rendesen es csak egy ujraforrsztasra var. Mindenesetre fura dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest