Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WonderCSabo
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz tissotto #10416 üzenetére
Azt a biszbaszt tearingnek hívják, van rá eltüntető opció az MpcHC-ben. Egyébként a DX9 sajátossága, ha XP-nél újabb win van a gépen, akkor meg tudod szüntetni, csak helyes kimenetet kell választani. Részletek az 1. hozzászólásban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz tissotto #10418 üzenetére
Az furcsa, hogy akad, szerintem is elég hozzá a gép, akkor is, ha csak a proci számol.
Milyen lejátszást használsz hozzá? DXVA mellett akad? A 40 gigás cuccok mkv fájlok, vagy komplett BD lemezstruktúra? Mert utóbbi megnézéséhez inkább a Total Media Theatre3 progit javasoljuk, az meg viszont másra nem igazán használható...
MpcHC-ből próbáltad az aktuális svn buildot? [link] Mert ami letölthető a hivatalos oldalról, az már elég régi, azóta nagyon sok mindent fejlesztettek.
Végül is milyen oprendszer, és milyen beállítások mellett megy a film? Mert az 5670-ednek mindenféle HD filmmel meg kell birkóznia egymagában, proci használat nélkül is.
DirectX, driverek frissek?[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
WonderCSabo
félisten
válasz tissotto #13438 üzenetére
Igy valami nem stimmel, mindenhova beirtam 1920*1080-at es amit jobb oldalt javasol frekik, ezekszerint nem igy kell?
De igen, jól csináltad. Amíg filmet nézel, addig szar lesz az egér mozgása, de kit érdekel? Full képernyős film alatt úgyse a kurzort nézet, mert el is rejtődök. Aztán full képernyőből kilépés után visszaáll a normál frekire.
Fontos megjegyzés: a frekvencia váltás csak akkor megy, ha duplakattal váltasz full képernyőre...
Bocsi a full retardert es koszi az eddigi valaszokat is
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
válasz tissotto #22966 üzenetére
Mindkettőben UVD 3 motor van, szóval bőven elegendő a FullHD-hez, sőt az UVD3 motor FullHD alatt a 60 FPS tempót is bírja. A hang problémához: próbáltad a MPCHC-ben a normalizálást és a hangerő visszanyerést funkciót? Ezt a kettő aktiváld, elvileg ez segít. Ez a funkció például a PotPlayer-ben alapból aktív.
#22970: A szaggatást szerintem csak interpolációval tudod eltüntetni.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
PuMbA
titán
válasz tissotto #23649 üzenetére
Nekem is 200k-s sztereó rendszerem van, de semmi bajom a Dolby Digitallal A legfontosabb szerintem a felvétel minősége, a mixelés és masterelés módja. A formátum harmadlagos dolog abban, hogy mi hogy szól. Ezért nincsenek 24 bites csoda felvételeim... egy se.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest