Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
De ezt nem úgy kellene, hogy apple tv megy a TV HDMI-re, küldi a képet és a hangot. A hangot meg kösd a TV-re az ARC HDMI-n. Így nincs wifi az egyenletben.
Így a TV küldi ki a hangot, kábelen, nincs csúszás, és a képet is ő rakja ki, tehát szinkronban kell lennie. Ha így sincs hang egyből akkor mi van?
De rohadtul nem ide való téma tényleg.
-
blakey
titán
Eddig Apple TV-vel kapcsolatosan írtál, de ez nem Apple TV, hanem Samsung TV és soundbar, ott keresd a problémát. Az Apple TV HDMI-n és BT-on tud kommunikálni, mindkettő jó vezetéken és BT-on is, utóbbi esetében a fogadó eszköznek is tudnia kell, ilyen pl. aptX HD.
De sajna továbbra is szívás mert megint nincs egyből hang ha a tv-adásból, átkapcsolok apple TV
- ezen nincs mit csodálkozni, a TV-nek észhez kell kapnia, hogy jelet fogad a HDMI-n és a hangot meg továbbküldi Wifin és ehhez jön az, hogy a képet és a hangot szinkronba kell hoznia, szóval ezért van a kimaradás.De egyiknek sincs köze az HBO Max-hoz.
-
Ez már űrtechnika. Én mindenesetre mindent kábelezek amit lehet és van hely is neki, mert kevesebb interferencia lép fel ami például zavarhatja a wifit. Tudom 5Ghz-es wifit nem érinti, de akkor is.
Stabilabb a kábel még ma is. Ez a wifi-s meg nem tudom milyen frekin mehet, de ezt könnyen zavarhatja egy BT jel, vagy belelóghat a hálózat jelébe. Szigorúan szerintem. -
blakey
titán
BT-on nincs késés, ha a két eszköz megfelelően kommunikál egymás között. Abban az esetben ha a két eszköz BT-on csak kapcsolatot teremt és jó esetben van is hang az már kevés ahhoz, hogy a hang és a kép szinkronban legyen, ha a késleltetés nem automatikus akkor setleg segíthet a manuális beállítás.
A másik mitől lehet hogy apple tv video beállításnál a 4k hdr 50hz en folyamatosabb a mozgás mint mikor 4k hdr 60hz re állítom? - írány az Apple TV topik -
törölt tag
Nekem Nexus 9-em van, azon crashel lejátszáskor. Kodival megy de 10 perc után szaggat. Nem az HBO hibája viszont mert a Netflix ugyanez.
Ami zavar, hogy a PS4-es app is kaka az új interfészes frissítés óta, 30 perc után egyre durvábban szaggat a lejátszott tartalom. Tuti valami cache kezeléssel kapcsolatos hülyeség amit rosszul írtak meg...
Veszek szerintem egy Mi Box S-t. Nem csak emiatt, csak erre nem lennék hajlandó költeni.
-
zseko
veterán
Megnéztem, a Disney+-al semmi gond, a HBO-t alapjában nem szoktam rajta nézni, mert egy kalap szar az egész úgy ahogy van - sima HD videót nem bír lejátszani, szaggat az egész, ~15fps- ha megvan; igaz hogy régi már a tabletem (2014, Tab S10.5), ám az összes többi streaming platform semmi akadás nélkül fut, még böngészőből is a FHD youtube sem problémás -, de amúgy elindult, és ment a film.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- ezen nincs mit csodálkozni, a TV-nek észhez kell kapnia, hogy jelet fogad a HDMI-n és a hangot meg továbbküldi Wifin és ehhez jön az, hogy a képet és a hangot szinkronba kell hoznia, szóval ezért van a kimaradás.
Stabilabb a kábel még ma is. Ez a wifi-s meg nem tudom milyen frekin mehet, de ezt könnyen zavarhatja egy BT jel, vagy belelóghat a hálózat jelébe. Szigorúan szerintem.
l.skywalker