Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
daver88
aktív tag
-
daver88
aktív tag
válasz LazacX #65564 üzenetére
hosszúság x szélesség x magasság ill. szélesség x mélység x magasság - mindkét opciót használják
Mindegyik típus hőszivattyús. Energiafogyasztásban van köztük különbség (A+, A++), a programok tényleg nagyjából ugyanazok. A Candy gépekre 2 év gyári gari van, a Bekokra 5 év.
A Candyk víztartálya az ajtóban van, a Beko gépeknél bal oldalon felül. A Candy gépeket nem lehet kivezetni a lefolyóba, a Bekoknál viszont van ilyen lehetőség, így nem kell a tartályt ürítgetni - ha van rá lehetőségetek persze. A Candy gépekbe galvanizált dob van (kivéve a RO4H7A1TEX, ott már inox), a Bekoknál pedig mindkét típusban inox.Ha van helyetek, akkor tényleg külön vegyetek mosógépet és szárítógépet, sokkal hatékonyabb a működésük.
-
-
hunaqua
addikt
válasz LazacX #73116 üzenetére
..na pont ilyen volt a mi Electrolux mosogatógépünk
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Zoona
aktív tag
válasz LazacX #73116 üzenetére
Valószínűleg túl fiatal vagyok és jóhiszemű, de néha màr ott tartok, hogy inkàbb nem veszek semmit:D pedig első saját lakàs berendezés és hàlistennek nem a legeslegolcsobb gépekre lenne keret, hanem egy normàlis középre, de annak sincs sok értelme.
Mert ott tartunk, hogy meg kell venni a kb legolcsóbb gépet a lehető legtöbb garival bízni abban, hogy kibírja 5 évig, aztàn ha tönkremegy azutàn egy nappal akkor nem kell sajnàlkozni.
Hulladéktermelés vilàga vagyunk.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
gyulazsolti
senior tag
válasz LazacX #73137 üzenetére
Igazság szerint a szöszgyűjtés is érdekel, mennyire szedi össze, mert van egy macska, a gyerek meg ölelgeti.
Nekünk ~25 éves Samsung kombi hűtőnk van, még rohadás sincs rajta. Egyszer kellett szabályzót cserélni rajta kb. 6 éve.
Telefon kivételével, én Samsung párti vagyok, csak azok a készülékek árban nekem már sok. Azért kérdeztem a Candyt mert az még elérhető 140-150e Ft-ig. -
arcsin
senior tag
válasz LazacX #73190 üzenetére
Általában ezeket összelehet csukni elég kicsire. Nem hallottam még ilyen gázos DIY megoldásról, de nem tűnik biztatónak. Tálcát pld a sencor gépekhez lehet külön venni azt tudom. Nem tudom mennyibe kerülnek.
Dorian: Aquaclean nem a legjobb tisztítási mód. A sok képből egyen van sín, de a többin nem, így nem biztos hogy tartalmazza a sütő. Nem hőlégbefúvásos, csak légkeveréses. Ez a surroundcooking mókusvakításnak hangzik.
-
törölt tag
válasz LazacX #73186 üzenetére
Én is szeretek barkácsolni, de valamit értelmetlen. A lidl-ben lehet(ett) venni 11111 forintért aszalót [tényleg ennyi volt ] 6 emeletes, kb 35 cm átmérőjű kör tálcával. Nagyon szépen aszal, (bár én főleg csak marhahúst szoktam) időzíthető 3 napra, hőfok is állítható. Ennyiből alkatrészáron sincs meg, és itt adnak 3 év garit is. De te tudod... Rozsdamentes rácsokat az atinox-nál is be tudsz szerezni, van mindenféle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik