Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
kisbalazs83 #16575 üzenetére
Akkor sorban: A motorteljesítmény minden Mielen így van megadva. Névleges és maximum. Nálam ez van ráírva: 1100w ---- max: 1200w. A valóságban szinte indifferens a különbség, pláne, hogy a szívóerő a fontosabb. De ne ijedj meg, mindegyiken így szerepel a motor teljesítménye.
A rekesztartó fedele nagyon finoman kell bepattanjon a helyére. Ha maxon felnyílt akkor vagy nem volt rendesen lecsukva, vagy valami gond van. Ha ütögetni kell, hogy helyremenjen akkor az régen rossz. Ennek nagyon puhán, simán kell járnia. Amikor lecsukod, akkor egy picit erősebb nyomás hatására bekattan. Továbbra is fennáll a probléma? Nem üzemszerű az biztos.
A fényezés ilyen. Lesz rajta karc, de ez legyen a legnagyobb baj.
Az, hogy made in China, pedig inkább no comment. Még a C1-et is németben rakják össze, miért kell a Mielenek is mindent kiszervezni a kínaiakhoz..? Tudom a választ, csak nem értem.. De az alaktrészek minősége, az ellenőrzés nyilván itt is megköveteli a pontosságot.
Ezek közül igazán csak a rekesz fedele zavarna, de az nagyon. Ha tényleg úgy kell visszaerőltetni akkor reklamálj.
-
Met
nagyúr
válasz
kisbalazs83 #16575 üzenetére
Nem az a lényeg hogy hol gyártják hanem az hogy milyen alkatrészekből és milyen minőség ellenőrzésen kell átmennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest