Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
Ennyire felment a Diamond 9.6 ára???
Karácsonykor 89k-ért vettem a párt!
-
válasz
dízelracer #9072 üzenetére
Hát ez szerintem nem a hónap ötlete, mivel ez egy jóval gyengébb minőségű szett mint ami most nekem van... semmi értelme nem lenne kisebbre váltani!
-
Sziasztok! Tanácsot szeretné kérni. Van egy Onkyo TX-SR505 erősítőm Wharfedale Diamond 9.6 első párom egy Wharfedale Diamond 9.CM centerem és hátsónak egy pár Jamo S606, ehhez a szetthez milyen mélynyomót ajánlotok?
-
Sziasztok! Tanácsot szeretné kérni. Van egy Onkyo TX-SR505 erősítőm Wharfedale Diamond 9.6 első párom egy Wharfedale Diamond 9.CM centerem és hátsónak egy pár Jamo S606, ehhez a szetthez milyen mélynyomót ajánlotok?
-
Sziasztok! Van egy Onkio SR505E tipusu erősítőm és hozzá 1 pár Jamo S606-os hangfalam. 5.0-ás rendszert szeretnék és nem tudom milyen hangfalakat vegyek hátsónak és milyet centernek.
-
Sziasztok! Háloba szeretnék egy komplett házimozi hangfalszettet, logitech z-5500-at néztem, szerintetek? Nappaliban egy Onkyo TXSR505E van egy pár Jamo S606 társaságában de a hálóba feleslegesnek tartok ilyen technikát! Várom a véleményeket! Ja és 100k-nál többet nem szeretnék költeni rá...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest