Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
Nightwish301
csendes tag
Bocsánatot kérek, nem akartam senkit megbántani!
Csak véleményt formáltam, egyébként volt szerencsém meghallgatni, jamo, kef, wharfedal hangfalakat és nem hatódtam meg tőlük!Persze nem mindegy milyen zenét és hogyan hallgatod!Nem hiába saját fülünkre kell hallgatni és nem a pénztárcánkra!
Mégegyszer elnézést akinek belegázoltam a lelkivilágába, nem állt szándékomban!!!
Sziasztok -
Nightwish301
csendes tag
sziasztok!köszönöm mindenkinek akik anno segítettek, de végül is magam döntöttem ezek mellett:-)))
igen furcsán olvasom a hozzászólásokat és leesett hogy ma magyarországon mindenki milliomos mert méregdrága cuccokat tudnak vásárolni(erősítők, hangfalak) egy vacak kis semmi szobába amit soha nem fog tudni kihasználni hacsak nincs palotája hatalmas moziteremmel!Nos megkövezhettek, megvettem a Denon 1306(egyesek szerint kiégett vacak) erősítőt(nekem 50 ezerért megérte),+JVC spf-500 hangfalpár.-))) nem egy nagy cucc sokak szerint, de.....adtam időt hogy úgymond bejáratódjon, nem adtam neki kakaót azonnal, alacsony hangerővel működött, erősítő beállítása után hangsúlyozom gyönyörű hangja van!!!zenében mindent győnyőrűen megszólalt és filmeket is élvezet nézni!egy 25 m2 szobába tökéletes!!!Potom 80 ezerértha másra hallgatok 200 ezer alatt nem úszom meg..
.mert csak a drága cuccok tudnak csodát művelni!!!!:-))))))))
Baromság
további jó költekezést!!! -
Nightwish301
csendes tag
esetleg tudnátok valamilyen összeállítást ajánlani?
-
Nightwish301
csendes tag
sziasztok!Segítsetek egy sztereo rendszert szeretnék összeállítani csak nincs tapasztalatom benne.elsősorban egy denon avr1306 vagy yamaha v363 erősítő wharfedale vardus 300 front hangfalakkal!Mi a véleményetek?ha van jobb ötlet várom!elsősorban metal zenéket hallgatok! szoba méretei 4x5x2.5! max összeg ami szóba jöhet 120 000 ft!
Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest