Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BBéci
legenda
Digitális kábeleket saját magam (is) teszteltem, de azokról nem olvashatsz, ezért javasoltam a neten fellelhető írások böngészését. Nem vitatom a digitális átvitelben való jártasságodat, azt viszont kétlem, hogy végeztél volna összehasonlító teszteket különböző kábelekkel, mert akkor most nem vitatkoznánk.
Azért nem válaszoltam a phono kérdésre, mert abban a témakörben nem érzem magam kellően jártasnak. Sosem állítottam, hogy mindenhez értek. Ez elég súlyos hiba, vállalom az érte járó szidalmakat, minősítést, ledorongolást. Az LP-t sosem szerettem, bár használtam, hallgattam róluk zenét.
Sokszor mobiltelefonról netezem, egyrészt elkerülheti a figyelmemet néhány hozzászólás, másrészt nem válaszolok mindenre, mert nehézkes (nem qwerty billentyűzetes) rajta az írás.
Mit nevezel leszólásnak? Szeretném a továbbiakban elkerülni ezt a hibát!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest