Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
kb 1 hónapja jártam utóljára a DACos fórumban.besokalltam,hogy ha nem mérhető a differencia a cuccok között,akkor nincs is. 2 különböző árkategóriájú, teljesen ellentétes karakterű dac chipre épülő DACról leírták,hogy nem különböztethető meg a kettő egymástól. ment az éljenzés,h végre le mert irni ilyet valaki. az, hogy esetleg nem ez volt a gyenge láncszem,vagy,h nincs füle hozzá,az meg sem fordult. megy a népbutítás, és én meg placebótól szenvedek, h tápkábelt csereberélgettem,meg, hogy hangfalkábel helyett simán jó a kerítéskábel, hisz mind vezeti az áramot.
meg mi a francnak nagy keresztmetszetű tápkábel,meg mittomén.borzalmasan lesüllyedt a prohardver fórum szint. most úgy látom,h alulmúlja az AVXet. tisztelet a kivételnek.
kéne egy olyan hely, ahova van értelme járni, eszmét cserélni, és valamennyire fül minőség alapján szűrve vannak az userek. vagy nem is tudom, hogyan kéne csinálni.
-
Ed Parker
nagyúr
-
törölt tag
Bbéci én egyetértek az általad leírtakkal (és a többiekkel is), és valszeg én is hallanám a különbséget.
De a legnagyobb tisztelettel! Te pl. azt írod, nem hallgatsz mp3-at. Nos, nekem a zenéim nagy többsége mp3, némelyik (sajna) 128kbps, ezt még én is hallom. De annyira nem csíp a pisi miatta.
Az én zenehallgatási szokásom az kb az, hogy elindítom, és teszek-veszek a lakásba, főzök, takarítok, vagy a vállalkozást intézem.
Nincs egy "süketszobám" egy kényelmes bőrkanapéval, ahol átadhatom magam az élvezetnek, és nem is kell.
De hidd el, a felhasználók többsége ilyen! ránézésre vásárol, és többnyire elégedett.
Szóval azt gondolom, amit írtam, az nem ostobaság, csak egyfajta igényküszöb, ami jóval alacsonyabb a Tiednél.
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TCL LCD és LED TV-k
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest