Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Integra #32851 üzenetére
A kompakt és a másfél méteres állódoboz között azért akad néhány kategória.
A KEF KHT 9000 már egész tisztességes minőségű, természetesen ahhoz mérten drága is. A Focal Sib & Cub szintén.
Úgy rémlik, van valami német érdekeltséged, ezért figyelmedbe ajánlom a berlini Teufel cég és a Canton szettjeit, kiváló ár/érték arányúak.
A monitorsugárzók, más néven állványos (polc) hangdobozok valamivel magasabb hangminőséget képviselnek, ezek közül kedvenceim: Dali Ikon II, MJ Acoustic Xeno, Monitor Audio RX1, Focal Chorus 706, és még sokan mások.Nem találkozta a linkelt splitterrer, de Inakustik kábelekhez biztosan illenek.
-
Vidala
senior tag
válasz
Integra #32851 üzenetére
Mit tekintesz még kompakt méretnek?
Ami hasonló, de mondjuk talán csak néhány árnyalatnyival jobb pl. a JBL SCS 178 5.1-es szett.
Viszont amit inkább ajánlanék, hogy relatív kisebb méretű pocsugárzókból + center + sub összeállítani valamit. Nem akarnék mindig a JBL-el jönni, mert van szép számmal más is a piacon, de nekem az van. Tehát pl. az ES20-as dobozok még mindig elég picik, sőt még az ES30-as sem valami óriás, frontnak már elég komoly is lenne.bajnokpityu:
Egyértelmű, hogy túlaggódod. Én is megkaptam már néhányszor, hogy a JBL csak elektronikus, meg puffog, meg mit akarok HM erősítővel zenét hallgatni. Még igazság is van néhány kijelentésben, de nem ez a lényeg. Te legyél elégedett a dolgaiddal, mivel az, hogy másnak mennyire tetszik teljesen lényegtelen! Még akkor is, ha szerintem itt senki sem teljesen elégedett a saját szettjével, mert vagyunk annyira őrültek a magunk módján. Én is kezdem egyre jobban megismerni a rendszerem hiányosságait, de attól még nem szeretem kevésbé. Egyszerűen élvezem, amennyire csak lehet.Dorian:
Nagyon tetszik a végeredmény, igazán kellemes hangulata lett a nappalidnak, amitől így szemre a jó hangzás sem áll távol, hogy úgy mondjam.Mennyire van meg a hátsó (középső) hangtered ilyen elrendezésben? Nekem is hasonló a végeredményű az elrendezésem, de ez sajnos teljsen hátulra nem igazán képes normális hangteret generálni. Kissé oldalra-hátra még elég jól definiált, de onnantól erősen korlátos. Sajnos ez van, majd eccer lesz jobb.
Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest