Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mr Paris #41646 üzenetére
Azt hogy kell-e HDMI azt az apukád forráskészülékei döntik el. Az igaz hogy a 1xx h/k-k helyett jobbna jársz a Denon és az Onkyo belépőkkel vagy Pioneer 520/521-es készülékeivel. Ha nem kell HDMi, és apukád "árérzékeny", akkor régebbi készülékek is jók lehetnek,pl Onkyo TX-SR505 is.
-
Integra
titán
na, asszem meghalt az avr, kikapcsolt és azóta sem kapcsol vissza.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz python1 #41654 üzenetére
ezt csinálja, és most már nem kapcsol vissza egyáltalán.
ha biztosíték menne tönkre, akkor nem kapcsolna mindig vissza, nem? nem egy mai darab ez már, az igazsághoz ez is hozzá tartozik. szóval nagy a tanácstalanság, mert ilyennel még nem találkoztam.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Mik_i
tag
Ha DTS-HD audiot tartalmazó forrást játszok le, de a lejátszó és az erősítő között csak SPDIF van, akkor átmegy hang, csak nem DTS-HD-ban, vagy nem megy egyáltalán semmi és néma csend lesz? Az első hsz-ban van szó egy DTS magról, de az a kábelre is vonatkozik?
-
robi0604
őstag
válasz bajnokpityu #41661 üzenetére
Vagy a kábeled szívta el Dorianéból, bár nála nem szikrázott...
Dorian
Mit csináltál vele tegnap óta?
[ Szerkesztve ]
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
electrocarlo
csendes tag
HECO Victa 2 501 5.0 szettről van vkinek véleménye? MIlyen hangfalak ezek pl a Polk TSi 300 hoz képest?
-
bajnokpityu
félisten
válasz robi0604 #41663 üzenetére
sajnálom, a kapkodás miatt kikerült kezeim közül a saját kábelem- a hivatalos próbakábel helyett). nem volt idehaza semmi jó minőségű tápcsati, és egy olcsót kellett rátennem,h egyáltalán kipróbálható legyen. 3-4 hete nyúzzák az összefércelt kábelt, és tegnap szétesett...
eladó topping dac
-
robi0604
őstag
válasz bajnokpityu #41665 üzenetére
Ne hülyéskedj, csak poénkodtam...
Nekünk tetszett teljes mértékben a hangja, amíg nem jött szét.
Megmondom őszintén, kételkedtem ránézésre, de meggyőző...Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Integra
titán
akinek avr255 van: mi a lényegi különbség az avr355-höz képest?
van osd a 255-ben? hátlapi csatlakozókban tud kevesebbet?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy ma délután mentem a Házimozi és Hifi Showra. Még laikusként is jól éreztem magam, miközben az is kiderült, hogy 3 óra messze nem elég, rohanni kellett rendesen
Sok hangfal volt, aminek tetszett a hangzása, a bajom csak az volt, hogy nem tudtam belőni melyik mennyire számít jónak.
Végül is felfoghatjuk egy vaktesztnekHa esetleg holnap kihallgatta magát a társaság meséljétek már el melyik számított kuriózumnak.
-
robi-k
őstag
Ma tuningoltam a Heco Metas XT Center 31 hangdobozomat (szándékosan ezzel kezdtem).
A tuning előtt így nézet ki: nyák1 ; nyák2 ; center belseje
A tuning során kidobtam minden eredeti kondit (elko és polisztirol kondikat egyaránt), helyettük polipropilén kondenzátorokat raktam be. Mivel méretük jóval nagyobb az eredi kondikhoz képest, jócskán kitüremkednek, és nem lett valami hű de esztétikus:
[átalakított1] ; [átalakított2]Emellett a magas-sugárzó szűrő tekercsének bekötését megváltoztattam úgy, hogy a "+" a tekercs belső tekercsrészére kerüljön, a külső kivezetés így a "-" kerül. A többi tekercs már így volt bekötve (ez a helyes bekötés). Továbbá megszüntetem direkt ráforrasztással a nyákról a csatlakozókig menő vezetékeket (előtte gyors csatlakozókkal voltak összerakva). Végezetül visszarakás előtt a hangváltóra hangelnyelő anyagot ragasztottam (belső interferencia tompítására).
Első benyomások: megnőtt a center dinamikája, ami szembetűnően elüt most a frontok hangzásától (azokat még nem alakítottam át). Most a center lett a domináns, az érzés, mintha a középtartomány kiszélesedett volna.
Hát, most még furcsa, de tény, más lett a hangzásKíváncsi vagyok, hogy a frontok átalakítása után mi lesz a végeredmény
-
robi-k
őstag
válasz xtremetuning #41673 üzenetére
cekk, xtremetuning , köszönöm a biztatást
-
törölt tag
válasz hackeeeee #41676 üzenetére
Pedig van. Minden Blu-ray TrueHD track-al jön egy Dolby Digital (AC-3) sáv, amely nem szerepel külön audio jelként egy Blu-ray lejátszón a HDMI-n,(értsd: nem rá épül,mint a DTS-nél) de automatikusan leválasztásra kerül az AC-3 sáv, ha csak optikai / koaxiális csatlakozón jelenitődik meg. Ezt a BD és a média játszókban külön áramkör, a PCH intézi. A PCH úgy viselkedik kifelé, mintha egy DVD lejátszóként üzemelne a lejátszó,direkt a szabvány miatt és figyelmen kívül hagyja a többi részét (a vesztesémentesen kódolt TrueHD többi részét) a jelnek, és csak az AC-3-ként (DD 5.1) jelenik meg az opikai vagy koax kimeneten és nincs módja, hogy automatikusan vagy manuálisan átállitható legyen.
Remélem érthetően fogalmaztam..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nekem 355 van, de azt már sehol sem kapni.
anyumnak nézek most valamit, mert a régi megadja magát. én szeretem alapvetően a h/k-t, igényeimnek megfelel és jól konfigolható. és szép. de nem tudom, hogy nekik kell e egy ilyen drága történet, vagy elég egy egyszerűbb is. ha csak az erőtartalék, akkor alapvetően jó nekik a 255 is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Thuglife
senior tag
Tegnap tényleg lehetett vmi a levegőben, mert a 2 éves tökéletes Onkyo-m zene hallgatás közben hirtelen ki-, majd bekapcsolt magától...
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani komplett házimozit 100-120ezer között? Játékra (ps3) és filmre kéne elsősorban. Másodsorban elektronikus zene hallgatására. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
kigyi_23
addikt
válasz desolator #41684 üzenetére
Ebből a pénzből új cuccot nem nagyon lehetne összerakni ezért szerintem nézegesd a használt piacot! Nagyon jó dolgokat lehet kifogni és ennyiből talán már egy alap rendszert is sikerül kihoznod, bár szerintem még azért egy kicsivel meg kellene toldani Én is használtan vettem pár dolgot a rendszeremhez és, ha ugyanazt a minőséget akartam volna újonnan... akkor lehet feladtam volna és nem veszek semmit
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
válasz desolator #41686 üzenetére
Szerintem ez is jó választás lehet, de mindenképpen hallgasd meg mielőtt megveszed. Bár én úgy voltam vele, hogy ennyi pénzt már sajnáltam egy ilyen szettre De mondom mindenképpen fontos a meghallgatás és akkor legalább el tudod dönteni megfelel-e amit hallasz, vagy más irányba kell nézelődni...
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
JohannZimu
senior tag
válasz xtremetuning #41401 üzenetére
Üdv,
az egyik állványodra vevő vagyok, ha még lehetséges.
-
xtremetuning
addikt
válasz JohannZimu #41688 üzenetére
Szia !
Igen, még meg van.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
beci
őstag
Egy gyors kérdés.
Adott egy tv hdmi és optikai csatlakozóval,amivel pc-ről hdmi kábelen keresztül és usb-n vinyóról nézem a filmet.
Milyen erősítőt ajánlanátok hozzá?
Ugy 40-50körül.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
electrocarlo
csendes tag
Voltam Veszprémben egy boltba. Az eladó csákó mutatott egy Heco metas xt-t Tényleg nagyon szépen szólt, de nem az én árkategóriám. Viszont van a Heconak az olcsóbb szettje a victa 2. Szerintetek ezzel jobban járnék mint a Polk Tsi 300 szettel?
-
python1
veterán
válasz electrocarlo #41693 üzenetére
Veszprémben?
Bolt nevét tudod?
-
-
spiky03
veterán
Nem rég értem haza a házimozi showról.
Ez volt az első! Tetszett, jó volt. (Az egy kicsit csalódás, hogy a két bemutató teremben ugyan azt adták...mondjuk a nagyobb teremben jobb volt a hangzás)Tudtam volna miből válogatni.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
python1
veterán
válasz electrocarlo #41695 üzenetére
Köszi!
Majd benézek én is jövőhéten.
-
robi-k
őstag
Nem rossz a Metas sorozat (ez van nekem is), de azért ráfér a tuning.
Gondolkoztam, hogy karácsonyra mivel fejlesszem tovább a 3.0 rendszeremet, hmm, dilemma: vegyek egy sub-ot, vagy még 2 hangdobozt háttérsugárzónak -
bajnokpityu
félisten
heco természetesebb,és általában nyugodtabb,középorientáltabb.
eladó topping dac
-
xtremetuning
addikt
válasz robi-k #41698 üzenetére
Egyszerű. Hogyan szól most a cuccod, ha mozizol ?
Meg vagy elégedve a mélyekkel ?
Ha igen, vegyél hátteret. Ha hallgathatatlannak érzed, kell a sub....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest