Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #41339 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem működik .
Én csak azt jegyeztem meg, hogy ők kitalálták az ennek helyettesítőjét
Egyébként itthon ki forgalmazza, és milyen árban lehet hozzá jutni?
Nem erre gondolok, hanem az apró kavicsokra, bár mindjárt megtalálom azt is[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
http://www.nathanmarciniak.com/elemental/
Most találtam, de jót nevettem ezeken
-
Pioneer VSX
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Pioneer VSX 520-as házimozi erősítőt.Hdmi-vel van összekötve a DVD-vel és a TV-vel.Egyszerűen nem tudok rájönni hogyan tudom kihozni a "sima" Dolby Digital hangot,mindenféle Pro Logic II,meg Pro Logic IIz,NEO meg stb.A DVD digitális kimenete be van állítva PCM-re,nem tudom mi nem stimmel.Nincs még SUBW,nem tudom ez számít-e? -
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #41351 üzenetére
Nem Kinyomoztam:
Ami azon az albumon Lover's Tear-ként szerepel, az a Misty. Lásd még más előadásban: Tsuyoshi Yamamoto Trio / Misty
Ami Misty-ként szerepel, az Jazz At The Pawnshop - High LifeÖssze vannak keverve valahogy a számok.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #41351 üzenetére
Shakti kő fóruma az avxen az utolsó 3 oldalon vagyok tul de még okosabb nem lettem, ellenben itt is jókat nevetek
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #41360 üzenetére
Ezt nem értem ?
Nem erre gondolok, hanem az ilyen hozzászólásokon, hogy:
Én most intézem, hogy a vértesből kapjam az áramot, mert azt használt barnaszénnek olyan szép lágy hangja van, míg a paksi áram fémes, kopogós. -
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #41359 üzenetére
Nincs mit. Szeretem tesztre használni, mert tele van hangszerekkel, zörejekkel, részletekkel, élvezetes, mert igazi örömzene. Azért hozzá kell tenni, hogy az előadás messze nem tökéletes: csomót hibáznak a zenészek, van, hogy sietnek, stb.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bajnokpityu
félisten
azért megnézem az elműs 80e-rt fizetett előadóját,mikor valaki ilyen igénnyel bemegy,h húzzanak ki világ végéről a házához direkt kábelt
nem értem az ilyet.azt még felfogom,h valaki tökéletes sinus hullámot akar otthonra. de az megvan 100rugóból, gemini néven.
sutyi: mi az,h elég? hasonló audioquestem volt, sokat szenvedtem,végül eladtam. nem illett ide, de jól bejáratva jó lehet máshova. nagy tere volt,nagyon szép melyei,közepe volt,irdatlan energia van benne.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz bajnokpityu #41364 üzenetére
Ez cinizmus volt
Félre érthető, így hogy kiragadtam onnan. Értsd ezt úgy , hogy a hozzá szóló szerint nincs semmi hatása eme köveknek -
Gabesz80
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni erről a aktív hangfalszettről.!
JBL SCS 178 5.1 hangfalszett
Egy kompakt szettet szeretnék vásárolni ,panelbe használnám,tehát inkább a hangzás lenne a fő cél,mint inkább a hangerő.Azért érdekelne az is hogy mekkorát szól egy ilyen szett?
Előre is köszönöm válaszotok! -
xtremetuning
addikt
válasz python1 #41340 üzenetére
Teljesen el van szeparálva a stereo szekcio. Természetesen külön végfok van.
Sőt, most már külön hangfalkábel van a mozihoz és a zenéhez is....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
Ha jól tudom, Pennáék forgalmazzák. Shaktiból két verzió van :
- Shakti stone
- Shakti on-line (Te erre gondolhatsz)...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
jos3ph
tag
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #41369 üzenetére
és mi az az online?
bedugod ethernet hálózatba?hangfalkábelt akkor dugdosod a hangfal seggébe? nálam is igy van...
eladó topping dac
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #41369 üzenetére
Közben rájöttem
Meg meg is találtam így
És a hangfalkábelek váltogatás kézi módszerrel oldottad meg?
Milyen elő és végfokot használsz arra? Ha nem titok
bajnokpityu
az online amit én is linkeltem, hogy nem arra gondolog, ilyen nagyobb darab valami, a másik pedig ilyen kis kavics:
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz80
csendes tag
Egy lg hx806pe szettre gondoltam először,a két szett közül kellene döntenem.
Help a hozzáértőktől!! -
-
electrocarlo
csendes tag
JBL és a wharfedale hangfalakról tudtok adni véleményt?
általánosságban.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Pioneer VSX #41356 üzenetére
Ott hibáztál, hogy a DVD-játszó kimenetét bitstream helyett PCM-re állítottad.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Ott hibáztál, hogy a DVD-játszó kimenetét bitstream helyett PCM-re állítottad.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz electrocarlo #41380 üzenetére
Nincs értelme általánosítani, konkrét típusokról, modellekről kérdezz!
-
BBéci
legenda
-
xtremetuning
addikt
Az a szép ezen a képen, hogy egyetlen shakti termék sincs rajta...
Nem, egy robot dugdossa át őket....
Bladelius Embla Silent Player front-end és előfok.
Bladelius ASK végfok....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz xtremetuning #41388 üzenetére
Tegyük ezt rendbe :
Készülékek tetején szokták elhelyezni.
SHAKTI ON-LINE :
Kábeleken szokták elhelyezni.A Te képeden pedig színtiszta folyami kavics van, mécsestartókban , aminek a voodooját még én sem ismerem.
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
törölt tag
Nem PCM-re: bitstreamra kell állitani!
-
BBéci
legenda
válasz #09634560 #41390 üzenetére
Ezt írtam 13:46-kor, méghozzá duplán!
(#41387) sutyi987
Nem kell annyira szigorúan venni az a 2,5 négyzetmillimétert.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz sutyi987 #41387 üzenetére
Ne keresztmetszet alapján válassz! A keresztmetszeti felület mérete csak egy dolog. Alacsonyabb kategóriás kábeleknél az extra vastagság ad némi pluszt, de igényes kábeleknél nem ez az elsőrendű szempont.
Bajnokpityu Audioquest hangfalkábele járt nálam, az elég jó kábel, de nem tudom, a linkelt ugyanez-e.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
cekkk
veterán
válasz xtremetuning #41389 üzenetére
[link], innen néztem az eladó nem tiltakozott, hogy ez nem az lenne, vagy ő hitte azt, hogy ez tényleg az és átverték.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz python1 #41394 üzenetére
Igen, Finite Elemente Segment X.
De ezt honnan tudod ?
Hamarosan jönnek az új állványaim, úgyhogy némi aprópénzért eladom őket......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
python1
veterán
válasz xtremetuning #41395 üzenetére
Egy régebbi hozzászolásodból amit muzsikpetinek írtál.
Aprópénz, ez nálad mit jelent?
Jöhet priviben is.
[ Szerkesztve ]
-
electrocarlo
csendes tag
Ti melyik hangdoboz szett mellett döntenétek, 22 nm es szobába, 60% nyi filmnézéshez 40% zenéhez. (viszonylag közepes hangerő a max. cél inkább a tiszta részletes hangzás:
- Polk Audio TSi300+TSi100+Cs10
- Polk Audio TSi400+TSi200+CS10
- Jamo S 606 HCS 3
- Dali Concept 6 5.0 szett
vagy esetleg valamilyen JBL vagy Wharfedale szett?Az erősító vszínület Onkyo TX - NR508 vagy 509 VAGY DENON 1611, 1612 esetleg de nem hiszem Onkyo TXNR 609
-
nebulo5
senior tag
Itt valaki arról ír, hogy:"Látom ezek Shakti kavicsok, jobban szól a cucc vele,nem mindegy milyen nehéz, és mennyiségileg sem mindegy az a kavics.".....
Kíváncsi lennék, (talán majd a Hi-Fi show-n meg is érdeklődöm Bodoréktól), hogy Jazz műfajhoz hány deka kavicsot kell a cd játékosra pakolni?...Üdv: nebulo
-
Voice24
őstag
Nem találtam rá megfelelőbb topikot, ezért itt kérdezem meg:
Olcsóbb kategóriájú kompakt házimozi rendszereknél melyik márkának jobb a hdmi-s felkonvertálása? Vagy egyáltalán ilyen olcsóbb szinteken van különbség a gyártók között?
Ami érdekelne: Samsung, LG, Philips.
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest