- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Pokzoli
tag
válasz
Ibituba #40121 üzenetére
Egy elégedett tulajdonos. "Ma reggel megérkezett a Jungson JA-66C erősítőm! Első ránézésre is tisztességes a megépítése és a kivitele. Esztétikailag szép, öröm ránézni! Most már kb. egy órája nyúzom mindenféle zenével /klasszikus, jazz, akusztikus, blues, /. Hangja jóval túlmutat az árkategóriáján, pedig még be sincs járatva! Nem bántam meg, hogy lecseréltem rá a Denon PMA-560-as erősítőmet!
Ne haragudjatok, hogy ezekkel a dolgokkal untatlak benneteket csak szerettem volna pár sort írni a tapasztalataimról. Köszönöm!
Nagy UP a Jungson-nak!" -
-
anti22
tag
válasz
Ibituba #24744 üzenetére
Bizony bizony.Nálad a pont.Sokan úgy gondolják itt akik tanácsot adnak,hogy mindenkinek 500.000 van a zsebében és kínjában azt sem tudja milyen HIGH END cuccot vegyen.De sajna ez nem így van.Én is egy csóró panel patkány vagyok és egy 45k erőlködőre is 3-5 hónap alatt tudom összespórolni a zsetont.Előbb a gyereknek kell kaját venni és a csekkeket kifiztni.Ez azért még nem egyenesen arányos azzal hogy akkor érjem be az auchan-ban kapható 15k orion műanyag hangdoboz szettel.Én is csak egy konkrét tipus ajánlást kérek YAMAHA erősítőre.És hogy milyen dobozt hajt meg az már az én bajom.Erre telik.Ezt kell szeretni.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Parkside szerszám kibeszélő
- Túraautó topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged