Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
Palapo #19264 üzenetére
A 750Ft/m-es 2,5-es káben sajnos nem különösebben drága, az általam is sokszor javasolt "normál/rendes" kategóriát képviselik. Ha esetleg jobban utánamész, talán letornázhatod 650 Ft/m körülre.
A banándugó nem létkérdés, be lehet a vezeték csupasz végét is szorítani (összesodorva). Eddigi tapasztalatom viszont az, hogy így néha ellenőrizni kell, nem lazultak-e meg a rezonanciától a kötések. Nyilván - részben ebből kifolyólag - minőségbeli különbség is adódhat.Másik kérdés: én is nézegettem már a dipól hangfalakat, mert hasonlóan problémás nálam is a sorroundok elhelyezése, de sajnos nincs minden típusból, és ami van az sem olcsó. A streamaudio honlapján könnyedén találsz párat tájékozódásul.
Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest