- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tarlóbetyár #149833 üzenetére
-
válasz
Tarlóbetyár #149827 üzenetére
Márkán belül csak DSW Pro-t 30 centiset venném, bár azért az árért van a zárt T12 Dyna, vagy ha ennél több is van subra, akkor lehet beszélni mélytengeri hangokról, amit számos jeles gyártó biztosít megoldásként...
Én jelenleg az RTiA7-hez Proson R12-t használok, amit decemberben el is kezdek hírdetni, estleg pingess meg ha tudsz addig várni és érdekel...
-
MasterMark
titán
válasz
Tarlóbetyár #144074 üzenetére
Mit írtál el?
-
MasterMark
titán
válasz
Tarlóbetyár #144071 üzenetére
Nem a centerhez kell messze legyen a fázis állításhoz...
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #144017 üzenetére
Mérés előtt kapcsold ki a hangrontókat, vagy ne méress egyáltalán, állítsd be olyanra, ami Neked tetszik.
(#144035) python1
Attól előjön a 80 Hz alatti tartomány? -
python1
veterán
válasz
Tarlóbetyár #144033 üzenetére
Próbáld meg,hogy a szubbot 80hz-nél magasabb tartmányra állítod (100-120hz)re.
-
Dagidög
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #144031 üzenetére
Feljebb Vikthor írta, ugyanúgy gondolom: "DSW Pro 660 alá ne menj, az igen jó darab, onnan feljebb zártak körül nézz szét, itt sokan a Dynavoice T12-t preferálják, de van SVS, Velodyne számos remek márka." - még kiegészíteném a JL Audio, Rythmik Audio, Sunfire és Goldenear márkákkal. Kis pénzzel érdemes még szétnézni a használt Jamok között, némely láda nagyon megéri a pénzét.
Figyelj oda a fix értékkel megadott (ált. +-3dB) frekvenciahatárokra és fél szemmel az erősítő teljesítményére.Én még Polk PSW110-ről váltottam Jamo SUB550-re és üdítő volt a különbség.
-
python1
veterán
válasz
Tarlóbetyár #144024 üzenetére
Próbaképpen emelj mindenen 10dB-t,kíváncsi lennék a végeredményre.
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Tarlóbetyár #144022 üzenetére
A speaker levels-nél a sub hangerejét nem vette le nagyon az Audyssey?
0 és -2 közé állítsd, és utána min.ugyanilyen arányban vidd feljebb a többi hangfal értékét is. -
Vicarious1
aktív tag
válasz
Tarlóbetyár #144017 üzenetére
Szia, nekem majdnem "centire" ugyanez a rendszerem van/volt... úgyhogy a bemérés után az Audyssey valószínű Large-ra rakta az összes hangfalad, amit a Marantz erőben nem biztos, hogy bír... kell neki a sub segítség.
Dobd át mind smallra, minden 80HZ, esetleg a front 60 HZ. LFE 120.
Az Audyssey-t hagyhatod flat módban, és egyedül a Dynamic EQ-t kapcsold vissza. Ezen kívül viszont minden hangzásjavító OFF legyen.
A subnál a helyes fázist próbáld eltalálni, mert az Audyssey nem mindig szokta...,
Így "kizárt dolog de nem tudom", hogy kevés legyen a mély... -
Tonyka 2
tag
válasz
Tarlóbetyár #143106 üzenetére
Mindegyiken van
Erről beszéltünk idáig.
-
Dave567
addikt
válasz
Tarlóbetyár #142898 üzenetére
És Béci:
Na akkor megint lehet a zsebembe nyúlni..
Gondolom akkor előre kettő hátra meg egy? -
Dave567
addikt
válasz
Tarlóbetyár #142896 üzenetére
3db-ra van, de nem baj az, hogy nem 4 van, ha nem 3?
-
szpali
addikt
válasz
Tarlóbetyár #134744 üzenetére
JPÉ alapján alsó mély, felső magas?
Vagy esetleg az user manual
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Tarlóbetyár #134716 üzenetére
Na akkor szinte egyforma a cuccunk
Ha még a sub-od is SVS? ...
Egyébként nálad Bi-amp-ban megy az RTiA7? -
Vicarious1
aktív tag
válasz
Tarlóbetyár #134712 üzenetére
Nekem is az, csak kíváncsi lennék, hogy milyen gond lehet vele? Hangszín, vagy térleképezés? Amikor megjelent pár éve sokan dícsérték... Hétvégén megjött hozzá a Marantz SR7011, úgyhogy tesztidőszakban van
-
embe
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #133552 üzenetére
Nem most sem használom az egészet erre a célra.
Nemir Ombe : Igen azt csinálom, nézelődök, keresgélek.
Ez a Wharfedale Pacific 20 mennyire tekinthető kategóriájában jónak? Láttam az AVX-en a hirdetést.
rottenbull: Ellene? Szerintem semmi. Hisz az ideális az lenne ha minden hangfal egyforma lenne. Szerintem.
-
embe
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #133546 üzenetére
Köszi!
Akkor ezekről a frontokról lenne szó.
Mint írtam először valszeg egy pár frontot vennék.-KP-: Igen tudom hogy nehéz így. 80-100eFt. körül szeretnék, mint írtam akár használtban is. Csak azért kérdezem így, hogy legyen mégis valami csapás írány.
-
Pazolini
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #131164 üzenetére
10-es.
Shingen: igen, ez az Oppo sw induló felülete. -
Pazolini
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #131156 üzenetére
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Tarlóbetyár #130891 üzenetére
Tölti a filmet és automatikusan lenémitja, az erősitő magát fullra!! Most figyeltem meg! De miért?
-
mesteruram
tag
válasz
Tarlóbetyár #130751 üzenetére
Nagyon köszönöm, most már látja a pendrive is, még nem állítottam be a mérő mikrofonnal. Inkább megkérdezem van-e valami jó tanács okosság még az X2000-el kapcsolatban, vagy úgy általában.
-
mesteruram
tag
válasz
Tarlóbetyár #130751 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
blakey
titán
válasz
Tarlóbetyár #130728 üzenetére
Tetszik az eredmény?
-
blakey
titán
válasz
Tarlóbetyár #130726 üzenetére
Azt is lehet, bár én már tudom, hogy nagyjából negyed állásban jó és a többit az erősítőn állítom be.
-
blakey
titán
válasz
Tarlóbetyár #130723 üzenetére
A Sub kiemeneti szintje állítható és korrigálhatod, utána nem lesz dinamikátlan a hangzás és sokkal jobb mint Dyn. EQ-val vagy/és Dín. Vol--al.
-
blakey
titán
válasz
Tarlóbetyár #130717 üzenetére
Mert inkább elvesz a hangminőségből, mérőmikis kalibrálás után, a távolságok kivételével szinte mindent korrigálok illetve nincs Dyn. EQ. és Vol., a Subwoofer levelt bekapcsolom (0-án hagyom) és a beállított értéket kb. 6 dB-lel növelem, a kalibrálás többnyire a Dín EQ-hoz állítja a Sub-ot, szóval azért lesz erőtlen az egész hangzás.
(#130720) arcitec
Normális eszközök esetében az online frissítés úgy történik, hogy előbb letölti és memoriába rakja, addig nincs frissítés, a valódi frissítés már offline, cserébe az áramkimaradás nem tesz jót neki. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #130717 üzenetére
A dyn EQ kb. olyan, mint a sztereoban loudness, lehet használni (belépő kategóriában néha még "jót is tesz" a kapott hangnak), de egy komolyabb AVR + rendszer esetén semmi szükség rá....
-
Norbi 72
veterán
válasz
Tarlóbetyár #130406 üzenetére
Jó kis motyó ez...
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #130406 üzenetére
Sztereóban is?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #130299 üzenetére
Audyssey "sajátosság", hogy kissé "alálövi" a frekiket, a YPAO és az MCACC jobban el szokta találni .... de ne foglalkozz vele, oda állítsd ahol szerinted a legjobb, a "minden 80Hz" is csak ajánlás, nagyobb százalékban rendszer/akusztika és júzer függő ..... a sub-bal is kísérletezhetsz 80-120Hz között, hogy mikor jobb/tetszik jobban a hangja .....
-
Dorian
félisten
válasz
Tarlóbetyár #130297 üzenetére
Módosíthatod a beállítását.
-
mp54
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #129660 üzenetére
Bocs, valszeg elnéztem: úgy láttam, hogy a lejátszóra van rátéve...
-
MasterMark
titán
válasz
Tarlóbetyár #129662 üzenetére
Nekem semmi, irónia.
-
mp54
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #129637 üzenetére
Nem tudom, mi az, amire rátetted, de rossz nézni...
-
Norbi 72
veterán
válasz
Széép,gyorsan fejlődsz!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Gratula a szerzemenyhez
-
Shingen
addikt
válasz
Gratula
-
spiky03
veterán
válasz
Gratula és üdv néked is a klubban.
Azért írj pár sort majd a vasról.
-
Thom!
veterán
válasz
Mit váltott?
Majd egy beszámolot kerünk... -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #129566 üzenetére
Hallgasd meg mindegyiket egy helyen, azonos dobozokkal, a különbséget (nagyjából) igy is hallani fogod, még ha más dobozok is mint ami neked van......ha valóban nincs más megoldás.
(én kimondottan egyik hangját sem szeretem és ennyi pénzért [hazai árak] biztos mást választanék ezért is nem írtam pontosabbat, mint hogy hallgasd meg, a "Te fülednek" kell, hogy jó hangja legyen, nem más fogja hallgatni
)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tarlóbetyár #129560 üzenetére
próba nélkül nehéz dönteni. én legalábbis nem tudnék.
ami akár régi akár új onkyot én hallottam, mindnek volt egy fémes tartománya, ami engem nagyon zavar. ugyanakkor tere meg általában tágabb, körbevevősebb, mint a denonokénak. -
BBéci
legenda
válasz
Szerintem inkább Denon.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Amelyiknek neked jobban tetszik a hangja.....ahány ember, annyi vélemény.....
-
kezo0
addikt
válasz
Tarlóbetyár #129545 üzenetére
Bővebben? Milyen HDMI probléma? (Most gondolkodom egy ilyennek a beszerzésén.)
-
válasz
Tarlóbetyár #129548 üzenetére
melyik potit?
Felső a hangerő, alsó a szűrő. A felsőt 50-60%, az alsó maxra.
-
válasz
Tarlóbetyár #129544 üzenetére
Első körben:
Phase=0
Low Pass=LFE
Volume: 50-60%Mérd be, a másik topikban (belépős) pont a mély beméréséről volt szó.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #129494 üzenetére
Azért vettem poénra és nem konkrét választ adtam, mert fölöslegesnek gondolom, hogy ezzel kísérletezz. Persze ha hobbi szinten ehhez van kedved, nem beszéllek le róla, csak sok értelmét nem látom.
Sőt ha hozod-viszed még 4db soundcare-t is kölcsönadok (csak "sajnos" Eger mellett lakom).
-
Dorian
félisten
válasz
Tarlóbetyár #129491 üzenetére
Végbélkúpot
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #129491 üzenetére
Fingreszelnél egy kicsit?
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #129355 üzenetére
Pedig a lapostévéket eredetileg azért találták ki, hogy a falra lehessen akasztani, mint egy képet. Nálam forgatható, dönthető konzolon lóg, összehasonlíthatatlanul jobban tetszik, mintha bútordarabon állna. Kb. 45 centire húzható előre, ez jót tesz a nézési távolság csökkentésének is, ha teljesen betolom, akkor 3 centi van a hátlap és a fal között.
És ahogy arcitec is említette, a centersugárzó feljebb került 25 centivel, szekrényből a szabadba, aminek eredményeképpen a hangzás drámaian javult. -
arcitec
addikt
válasz
Tarlóbetyár #129352 üzenetére
Ne a falra a tv-t. Ezzel még én is így voltam pár éve, azt csak felkerült, jó döntés volt, már nem is tudnám elképzelni máshol.Már csak azért is, mert rendben alatta(előtte) van a center, ahogy kell...De persze nálam sem ideális minden, a frontok kicsit közel vannak a falhoz ..
-
Patice
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #129328 üzenetére
Grat! Szép kis rendszer, igényes környezet, az elhelyezést egydül a TV alatti szekrény korlátozza.
Ha azt a szekrényt egy keskenyebb darabra cserélnéd, vagy konkétabban nem lenne, akkor a frontoknak is több helyük lenne, esetleg egy kis befelé forgatással is próbálkozhatsz, vagy pár centinyit beljebb is tudnád rakni őket, azzal szerintem profitálnál hangban.
A center alá csináltass szerintem állványt!
Elektronika mehetne egy keskeny, szellős, dedikált állványra.
Mélynyomóval is akkor lehetne játszani, hogy ott jó-e kb. ahol most van, vagy jobb esetleg a két front között?
TV-t én is feltenném a falra, vannak olyan konzolok, amik csuklós szerkezettel ki tudják tartani a TV-t a faltól 30-50 centire.
-
Shingen
addikt
válasz
Faja.
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #129341 üzenetére
A baloldali frontsugárzó bal hátsó sarka majdnem hozzáér a falhoz. Miként van ott 20 centi?
A médiabútor mélysége saccra 50 centi lehet, az RTi A7-é 45 cm, ezért hihetetlennek tűnik, hogy a hátsó lapja és a fal között 40 centi a távolság.
Szobanövényekre szükség van, nélkülük élettelen, sivár lenne a helyiség. Viszont nálunk úgy vannak elhelyezve, hogy a hangzást javítsák, ez ellen oldalbordámnak sem volt soha kifogása. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #129341 üzenetére
"A virág állvány marad mert azért van a családnak gyengébbik neme is! "
és ez így van rendjén
Ö beengedte a HM-t, te meg a virágokat -
BBéci
legenda
válasz
A frontsugárzók mögött mennyi a fal távolsága? A képről 20 centinél is kevesebbnek tűnik, ami túl közeli.
Mivel az RTi A7 legalsó hangszórója, pláne a reflexnyílása közel van a padlóhoz, nem szerencsés az állvány és a szubláda közelsége sem.
A helyedben feltenném a tévét a falra, a helyére mehetne a centersugárzó, ami jelenleg agyon alacsonyan van a frontok magassugárzójához képest.(#129336) arcitec
Jogos, mert a képről úgy látszik, hogy nagyon alacsonyan van a TV. Ennek oka lehet, hogy magasan és nem ülő helyzetben volt a fényképezőgép vagy telefon. -
Norbi 72
veterán
válasz
Remek!
-
arcitec
addikt
válasz
Szép és nagy hely van a rendszernek, de nem túl alacsonyan van az a TV? Csak azért mert az enyémnek most úgy 1150mm -re van a középpontja és emelni akarom,pár centi még benne van.. Bár a tiéd az van vagy 65"?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
gyönyörű, gratula
-
gjanner
tag
válasz
Tarlóbetyár #129281 üzenetére
Milyen erősítőt használsz hozzá?
Esetleg a hangzásvilágról pár gondolat? Tudom elég szubjektív dolog és nehezen körülírható, de hátha... -
Cseneles
őstag
válasz
Tarlóbetyár #129281 üzenetére
Ha ülsz a füled magassága felett legyen
Próbáld ki mi az optimális, tegyél alá ideiglenesen valamit, nekem a fülmagasság felett 30cm jött be. Dipole féle hangszóróknak a THX ajánlás fül feletti 60-90cm-t ír elő
Térleképzés szempontjából ez az optimális
-
válasz
Tarlóbetyár #128500 üzenetére
Megbírkózik majdnem ugyanez a hangfalszettem van nekem is, de az az AVR kevés hozzá, annyi szent.
-
Shingen
addikt
válasz
Tarlóbetyár #127230 üzenetére
Grat hozzá!
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #127238 üzenetére
Az alján lévő reflexnyílás miatt nagyon gáz a képen látható beszorított elhelyezés. Még belépő szinten is annak számítana.
-
wolfman
veterán
válasz
Tarlóbetyár #127238 üzenetére
Lefujja a lányokról a ruhát?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sztem vedd ki onnan, amikor megküldöd
-
Norbi 72
veterán
válasz
Grat!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
ejj, gratula
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #126809 üzenetére
30nm-re 2db ajánlott (szinte mindegyik “kommersz” subból) de ha van lehetőséged próbáld ki előszőr 1-el hátha elégnek érzed,a Te fülednek kell,hogy “megfeleljen”.
-
válasz
Tarlóbetyár #126809 üzenetére
Polk subból csak DSW sorozat, abból is a 660 ha megteheted.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #126706 üzenetére
Szerintem inkább a Polk, a 3070 20nm-en ok,felette biztos 2 kell,a Polk határeset lehet. (de ha 2-t akarsz venni,vedd figyelembe a Taga tsw120 sub-ot árban jobban jössz ki és (olcsó) szubban nem rossz a Taga)
dunkel:
Azért tegyük hozzá,hogy sokan a jelentős kedvezmény (és a “fórumos hirneve”) miatt rendeltek belőle,nem azért mert (a saját fülük szerint) annyira jónak tartják. De hát a puding próbája .... -
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #126640 üzenetére
Igen.
-
krichd1
addikt
válasz
Tarlóbetyár #124982 üzenetére
Ha nem emlékszel pontosan, hogy melyik pillanatban ment tönkre a hangszóró, akkor nehéz megmondani. Az is lehet, hogy az egyik oldal nagyobb terhelést kapott és nem bírta.
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #124980 üzenetére
Monóra volt kapcsolva az erősítő, amikor tönkrement a magassugárzó? Mert ha nem, akkor semmi nem indokolja, hogy mindkettő megsüljön.
-
krichd1
addikt
válasz
Tarlóbetyár #124978 üzenetére
Szerintem ha az erősítő lenne a hibás, akkor mind a két magassugárzó "kinyiffant" volna. Bár nem ismerem a körülményeket.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #124793 üzenetére
Én ezért (is) szeretek inkább külföldről vásárolni. Futárral oda-vissza se volt még 3 hétnél több,ha gariztatni kellett valamit.
De a legtöbben mégis többre tartják a “hazai garit”.
lemmy9:
Ott biztosan nincs ilyen probléma,mivel ott csak “egyszer lehet tévedni”. -
lemmy9
őstag
válasz
Tarlóbetyár #124793 üzenetére
Esetleg Észak Koreát ajánlom. Ott nem lesz ilyen probléma mint a hazádban.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Tarlóbetyár #124785 üzenetére
Mert 30 napjuk van rà “törvényileg”.
A “fizetős munkák” is lassan készülnek,akkor az “ingyenmunkával” miért sietnének.
Legyél türelmes.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #124785 üzenetére
Mert, "ez itten kérem Magyarország".
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Tarlóbetyár #124276 üzenetére
No ma bevittem a hangdobozt a szerviz be ahol a bácsi közölte velem, hogy leégett a magas hangszóró ! Érdekes, azt mondta túl vezérlés végett hát jót nevettem ugyanis nagy hangerőn még véletlenül sem volt hallgatva! Már úgy is állt hozzá hogy ez nem garis javítás lesz, valahogy meg sem lepődtem vicc ez a gari téma!
-
spiky03
veterán
válasz
Tarlóbetyár #122811 üzenetére
Én a 3020-at választanám, abban nagyobbak a hangszórók.
De választ azt amilyen a többi hangfaladban a hangszórókészlet, mert mozin azért nem hátrány ha egységes. -
windlord
őstag
válasz
Tarlóbetyár #121266 üzenetére
Köszönöm, de olvasd át az utolsó mondatokat és látni fogod a kerdesem.
-
n3m3r3
tag
válasz
Tarlóbetyár #121249 üzenetére
Szó se róla , örülök hogy sikerült a Jézuskával dűlőre jutni, szép ajándék tőle. Viszont az új kütyük fóliája nem biztos hogy díjazza a kisebb rezonanciákat is. Idővel elég csúnya munkát végezne. Gumi, szövet, bármi hasznos lehet. A növényeket ráadásul öntözni kell , főleg a sub esetén elég kellemetlen lehet ha valami nem úgy sikerül. Érdemes ellenőrizgetni az AVR-t is hogy mennyire melegszik. Amúgy rendben van gratula !
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Tarlóbetyár #121251 üzenetére
"a családi béke a legfontosabb!
"
Addig, míg rá nem folyik a víz a hangszóróra.
Viszont túl közel vannak a hátsó falhoz, azt tudod..? Minimum 50-60 cm-re húz előbbre, szerintem.
Egyébként gratulálok hozzájuk.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #121249 üzenetére
Amin van egy virág, azt az asszony is elfogadja?
-
arminlok
senior tag
válasz
Tarlóbetyár #121017 üzenetére
Köszi rápróbálok akkor én is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tarlóbetyár #120964 üzenetére
Lehet a mélyládára pakolni? Mert akkor én is ráteszek egy vázát. Eddig meg voltam győződve, hogy nem szabad rátenni ilyeneket.
-
dunkel
őstag
válasz
Tarlóbetyár #120964 üzenetére
Nincs "lába" a szubnak? Kínáld meg egy tüske szettel, jobb lesz a hangja.
-
vendingo
veterán
válasz
Tarlóbetyár #120962 üzenetére
Hol, és mennyiért kapható ilyen fólia? Nehéz a felvitele?
-
válasz
Tarlóbetyár #120870 üzenetére
Az említett sugárzót még nem hallottam, de szerintem elég lesz.
arminlok: Van Damme pl, keress rá a topikban
-
válasz
Tarlóbetyár #120855 üzenetére
25nm-re lehet kicsit kevés lesz, mindenképp próba lenne jó... de maga a hangsugárzó, egy elég jó eltalált darab...
-
Lite
őstag
válasz
Tarlóbetyár #120740 üzenetére
Majd kipróbálom, mert nem váltam meg tőle, csak kikötöttem. Egyébként én a dobozt akartam belülről kitölteni, mert eléggé kongott (bár, ha jól olvastam, pont a mélyhangoknál számít ez a legkevesebbet, de hátha...)
-
Lite
őstag
válasz
Tarlóbetyár #120737 üzenetére
Az y rca a végén derült ki, hogy kell...
A 25 nm már jó, nekem a 18-hoz nagyon döngős, brummogós volt.Nincs vele bajom, csak a másik jobban tetszik.
-
Lite
őstag
válasz
Tarlóbetyár #120732 üzenetére
A méretéből fakadóan nem tudtam jól elhelyezni. Eléggé döngött (illetve a brummogás, lecsengés engem zavart). Az már csak a végén derült ki, hogy nincs dedikált LFE csatornája, be kellett kötni mindkét csatornát, hogy a teljes teljesítményt ki lehessen használni.
-
válasz
Tarlóbetyár #120574 üzenetére
Szia!
Bass reflex nyílást lehet betömni vele, csökkenteni a bass reflex hatást, teljesen nem fogja elnyomni, mert nem zárt doboz nem lesz belőle...Hangolószivacsnak is hívják, vagy tetszik a hangja vele, vagy nem, próba kérdése, én nem használom...
-
BBéci
legenda
válasz
Tarlóbetyár #120542 üzenetére
Nagyon pici a 3010, a helyedben nem foglalkoznék vele.
-
Dorian
félisten
válasz
Tarlóbetyár #120329 üzenetére
Mivel a tévéműsorok (túlnyomó többsége) sztereók.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tarlóbetyár #117289 üzenetére
Kisebb íróasztalon én nem férek el. Most nem értem mi a baj az íróasztallal amúgy, a front kb így jól van beállítva.
Surround: zenét hallgatok nagyrészt, az előbb írtam, azt nem a kanapéból teszem.Tigerteam: Na igen, ebben a szobában ez a max. Íróasztalra pedig szükségem van a nagyra, konyhára is, ezek fontosabbak nekem, minthogy a hangfal cm-re pontosan legyen beállítva.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Tarlóbetyár #117283 üzenetére
Az íróasztalt nem vágom ki, szükségem van rá. A hátsó hangfalakat jobban pedig nem tudom befordítani, ahogy írtam. Ez a konzol ennyire képes.
Tigerteam: Konyha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Nyaralás topik
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest