Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
A tömör vezető akár még jobb is lehet - persze ha megfelelő a minősége és a felülete - mert egységes felületet képez - én így tudom, nem gondolom - , de persze lehet akár cáfolni, de olyannak aki ért is hozzá.(Igaz nekem sem tömör kábel van, csak jó quality)
Csak egy példa, ráadásul állítólag a jobbak közül : [link] [link]
Zagyválni tényleg nem jó ... de nagyon nem ...
Azért nem jó - elvileg - a saru, vagy bármi más , banán dugó, mert az + gyenge láncszem lesz, még ha forrasztott akkor is , mert a forrasz, az ügye nem ofc réz stb ...Olvastam olyat is(itt valahol) , hogy a tömör nem lapul a csatlakozásnál, mint a sodrott, nonszensz ...(mármint nem a lapulás vagy nem lapulás )[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Gino20
őstag
Hasonló, de mégsem . ~17 évvel ezelőtt így készült: Alúl fix bramac léc lett szintezve, gerendák között gyapot, gerenda tetején telibe deszka és ez végül zsalu szerepet töltött be, mert az egész kapott ~3cm betont.
arcitec: A most leírtak alapján csak annyit tudok tenni, hogy szó szerint kikopogtatom a gerenda közöket és bízok benne, hogy nem pont 2 karton találkozásánál fogom kivágni. A reggeli új félelmem szimplán úgy is érthető, hogy ha akár a karton közepébe is esne a hangsugárzó, akkor az nem képes olyan rezonanciára, ami miatt a távolabb levő illesztések majd szép lassan elkezdenek megrepedezni a bandázs szalag használata mellett is.Erről esetleg vélemény [link] ? Nézegettem, de itthon nem találok ilyet.
-
törölt tag
Először én is egyet használtam, szintén az elosztó előtt. De a tv hangját ha optikaival kötöttem az erősítőre, akkor is jött a brummmm.
Aztán raktam mind a 3 tv koax bemenetéhez, azóta szerencsére mincs.
meg persze egy "Fapaci" féle zavarszűrős elósztót is beletettem a rendszerbe. :-) -
-
zozy84
senior tag
Csináltam videót. Csak nem tudom ide feltenni.
Az egyik bemegy majd nem teljesen aztán ki is jön. Ennyi. A bal oldali bele sem megy teljesen. Órák óta próbálgatom. Van egy ismerősöm akinek autó hifi boltja van. Felhívtam. Azt mondta megcsinálja majd (99%) de biztos nem 10 perc lesz. De persze pont ma lakást felújít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák