- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VoidXs #88455 üzenetére
Sziget Nagyszínpadnál mióta 70+ezer emberes, azóta legalább három sor hangszóró van különböző pontokon és azoknál kell eltolás. Elölről nézve persze szimmetrikus (érthető okokból), viszont hangnak is van terjedési sebessége.
Ahol nagyon jól látszott még nagyobb méretben, az Lady Gaga Brazil koncertje volt [link] , itt látszik, hogy X méterenként le van rakva egy újabb array pár.
---
Rendes moziban kihagyni az akusztikus kezelést mondjuk merész.
-
válasz
VoidXs #88455 üzenetére
A visszavert hang hogy lenne domináns? Ugye az első hang mindig közvetlenül a hangszórókból éri el a füled, az a leghangosabb. Ha nem így van, akkor ott valami nagyon el van cseszve. A sub jogos, annak az időzítéséhez én nem is nyúltam.
Nem tudom, miért, de egy moziban vagy csak akusztikai kezelés van, vagy fancy kábelek. Rengeteg helyre mentem mérni, és egyszer nem láttam mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest