- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
espi38 #40530 üzenetére
A baj az (de ezt már írtam) hogy neked kell végigmenni az úton ,mert csak te tudhatod számodra mi a megfelelő. Mi csak ajánlani tudunk a saját meggyőződésünk szerint ....ami vagy egyezik, vagy nem. Ne keseredj el ha elsőre nem sikerült eltalálni a ládát, úgy fogd fel hogy tanultál belőle és megismertél egy típust amihez később viszonyítani tudsz.
Az új ládákkal az a baj hogy bukó eladni, esetleg ha akciósan veszed 0-s , vagy visszaküldöd a boltnak internetes vásárlás esetén.
Én a használtakat jobbnak tartom de azt is el tudom fogadni hogy vki újat szeretne , mert a használttól fél (bizony van kockázata amit csökkenteni lehet, de teljesen eltörölni nem) Viszont új estjén ahhoz hogy jó ládát vegyen az ember, mélyebben a zsebébe kell nyúlni....Vagy marad a használt és akkor kategóriákkal jobbat vehet az adott összegből.
Köztes megoldás lehet a használt, de még garanciás termék vásárlása, ami hordozza az új és használt minden előnyét de a hátrányát nem.
Lehet találni ilyen hirdetéseket, de ahhoz figyelni kell és lecsapni rá.....illetve sok türelem és kitartás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged