Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeK@csa
tag
Sziasztok!
Sajnos, csaladi okok miatt kenytelen vagyok megvalni a JBL Arena 100P brlepo szintu melynyomomtol, es gyerekbiztosabbra valtani, es az egyeduli megoldas a kanape ala kerulo melynyomo lenne, a rendelkezesre allo 12 cm magas helyre.
Nyilvan tisztaba vagyok ennek a minosegi hatasaival, de amugy is valtoznak a “mediafogyasztasi szokasaim”, ha el is jutunk filmig/jatekig, mar nem a hangero/basszus a lenyeg, de azert nem szeretnek melynyomo nelkul maradni.Az erositom egy Onkyo TX-SR333E, es meg ket JBL ES20 szolgal hangszorokent, ezek meg is maradnanak.
A nagy kerdes, hogy tudtok-e ajanlani olyan melynyomot, ami:
- 12 cm-nel nem magasabb
- erositovel egybeepitett
- max 70k HUFProbaltam keresgelni, de nem sok eredmennyel, mar kenyszerbol az auto ladakat nezegetem, pl. ezt: Pioneer TS-WX130EA, de nem vagyok benne biztos, hogy a vegeredmeny mennyire lenne katasztrofalis.
Koszi elore is a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest