- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Szabikaa20 #2929 üzenetére
Nem tudom, azt nem ismerem annyira. Itt egy Arena 170 és egy Arena 180 teszt ha még nem olvastad, hát találsz számodra érdemleges infó(ka)t. Meg hát csak ad vki hozzáértő (BBéci, Sanci38, Norbi 72, Ragadozó) pontosabb infót erről.
Nemir Ombe: minek / kinek kell ez a folyamatos ellenkezést és fikázás? Én a magam részéről nem vagyok kíváncsi rá (de már mások is utaltak erre) és arra főleg nem, hogy megmondd nekem én mit és hogy hallok, vagy hogyan nem. Ha annyira nagy szakértője vagy a témának akkor javaslom inkább menj át a haladó házimozi topikba, ez nem neked való. Egyébként meg hozzáértő ember nem csak azzal dobálózik, hogy ez sem jó meg az is sz@r... csak mondom, miközben újólag felhívnám a figyelmedet arra, hogy a topik témája Házimozi belépő szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest