- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
zsoika #22051 üzenetére
Nekem a Sony az elmúlt cca. 10 évben inkább "divattermék" lett (név van, mögöttes tartalom kevésbé) mint komoly és minőségi gyártó .... de kinek- mi tetszik .... Marantz-ból azért már 7-es végüt is találni 100e (Ft) alatt néha .... 1909-em volt nekem is, de nem lettem "Denon párti", egy Marantz-ot, Yamaha-t, Pio-t "többre" tartok, de ezek között (is) belépő(közeli) szint(ek)en kár minőségi különbségeket keresni, inkább csak mindegyik "más" ....
ELACielvtárs:
Az már 1 hónapha volt .... lassan ideje lesz megint venned valami "feleslegeset" ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged