- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy "kis" error" -ba futottam tegnap.
Denon AVR-X2200W, Himedia q10pro, Audioquest Pearl HDMI kábelekkel összekötve.
3D ISO-t Mumia 2017-t próbáltam lejátszani, erősítőn keresztül. Azt figyeltem meg, hogy nincs a filmnek párbeszéd hangja, csak a zajok, effektek. A beszélgetések nem voltak hallhatóak.
Ha kikapcsoltam az erősítőt, akkor a tévén volt hang. De ez sem minden esetben.
Megnéztem az Avatarral, mert azzal korábban tökéletes volt. Nos az is így működött, az is 3D ISO.
Nyomtam egy FR-t is a médialejátszón, de nem változott semmi. Igaz ez egy friss fw, lehet valami bug.
Olyan mintha hangsávok hiányoznának.Ma reggeltől, holnap reggelig melózok, így csak holnap tudom mókolni megint. Kezdem azzal, hogy a playert direktbe kötöm a tévéhez.
Ezt a jelenséget okozhatja az erősítő hibája? Azt már nem reseteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged