Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madd dogg

senior tag

Megszületett a döntés. Elolvasom a Klingern hangaflépítő könyvet. Megpróbálom a lehető legjobbra optimalizálni a SAL hangfalakat. Szépen leburkolom, hogy esztétikus legyen, majd eladom. Kis értéknövelés, plusz némi tapasztalatszerzés.

Aztán jöhet az építés: 13 vagy 16cm-es mélyközepekkel általatok kitesztelt HF-ek építése, 2 vagy 4db. A koliba elég 2, itthonra jobb lenne 4. Ezekhez pedig egy lapos mélyládát szeretnék, amit a szoba közepére az ágy alá helyezhetek. Ennek magassága max 26 cm lehet. Vagy veszek 4 kisebb hangfalat, és azokhoz kell építeni a mélyet, de azt midnenképp meg kell építenem. Frontnak tetszene Ez, bár MNC ez is, de ha van valamilyen sémátok, és könnyen megépíthető, azt is szívesen megcsinálom. Sőt, lehet elég lenne kezdetnek Ez is, úgyis mélyládás megoldás lesz.

A sal-okkal kapcsolatban arra jöttem rá, hogy túl nagyok. Nem tudom szállítani őket, lehetetlen. Optimailzáláson tüskéket értek a HF alá, jobb belső csillapítást, talán valami váltójavítás, de azt csak akkor ha okosabb leszek a könyv után. Hosszú projekt lesz. :)

Utódként mindenképp magas álló HF-et szeretnék, mert szebb mélyek jönnek ki belőle, és a szoba dísze is :)

Bolti aktív mélyekkel meg házimozikkal csak az a bajom, hogy számomra mindegyiknek csak búgó mélye van. Nem érzem, csak hallom a mélyet. Pedig azt már érezni jó, én legalábbis imádom ha remeg rajtam a nadrág, ha a talpam alatt érzem ahogy megrezzen a padló, vagy a fotel-ágy.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés