Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
FatalEror
addikt
Áh nem arról,hanem az idegölő szabdalás reszelés,nincsenek paraméterek,hogy az xy bordát 5mm-l kell lereszelni 25 fokos szögben,mindent "finomhangolni" kell,nem jó még egy picit-még egy picit.Aztán ezt még sok más munkadarabbal,nemvolt tervrajz csak csináltad ahogy tudtad,gondolom gyártás közben mindig jött jobb 5let.Azt hogyan kéne megvalósítani, a rizikó,hogy lehet szart sem ér az egész,és dobhatod ki az ablakon.Láttam a képeken a temérdem szerszámot,azt elpakolni több óra ramsünibuzizás után,normálisan satuba se lehet fogni,gondolom azonnal hajlik kézben szinte lehetetlen.Az ilyen dolgok amúgy sem kényelmes dolgok általában görnyedősek,és 1,5-2 óra után már roppant kellemetlen.
HardCore is my LifeStyle
-
Irmscher 353
aktív tag
Azt nem értem egyedül, hogy minek csináltál passzív gépet, ha most meg akarod bolondítani olyan ventikkel, amik min 2 ezret forognak. Ezzel az a baj, hogy úgy fog visítani a gép, mint egy rossz hajszárító...
Valahogy slim ventit kellene betuszkolni, vagy keríteni laptop ventiket, amik radiálisak, s azokat potméterrel vezérelve alacsony fordulaton tartani, hogy ne üvöltsenek... -
szab.tam
nagyúr
régóta mondom, hogy az állatoknak nem a hardver közelében, hanem mérettől függően a lénypapíron, vagy a sütőben a helyük.
hadházi is megmondta az állatvédőkkel kapcsolatban, hogy az ember nem hülye. amelyik állat finom, azt nem hagyja kihalni.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chello
tag
Van pár féle olyan zsír amiket pl. a videomagnókban, walkmanokban és egyéb finommechanikákban használnak.
Elég híg és sok évig ottmarad ahová tették mégsem vegyül a bekerülő porral.
Azt, hogy ez mekkora mennyiségben kapható, mennyiért, és hol nem tudom.Az olajokat felejtsd el.
Ponty, szálka nélkül.
-
imibogyo
veterán
Szerintem át lehet hidalni a melegedés problémát. Én anno "hangfal-szivaccsal" (nem tudom mi a neve) béleltem ki házat és sokat csendesedett. Az első és hátsó 140-es venti miatt pedig melegedni sem melegedett számottevően (talán 3-5 fokot nőttek az értékek mindenen, ha nem csal az emlékezetem, de ez már nagyon régen volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest