Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
válasz Trebron09 #34522 üzenetére
Gari már nem volt rajta, lejárt a 2 év hűségnyilatkozat. Ha jól emlékszem az adó antennára tettem. Olyan helyen voltam ahol szó szerint vadászni kellett a mobil jelet. Nem volt 3G-sem a közelben és épületen belül voltam, de jobb lett mint előtte volt. Kipróbáltam a szitás módszert is a jel befogására, de úgy nem működött ha a centerben volt a modem, csak ha simán belelógattam, viszont akkor elég gyors volt.
Meg akartam csinálni az adó antennára is a toldást, csak ahhoz szallag kábel kellett volna, igaz azt mobil lcd kijelző kábelből meg tudtam volna csinálni, de akkor már épp ez volt a legkisebb gondom, szóval elmaradt. Azóta olyan környezetben voltam, ahol elég jó a lefedettség. Egyébként vodás kártyával autópályán 130-150km/h-nál is elég jó volt a komunikáció, mind ezt hegyek között messze mindenenféle adótoronytól!http://ge.tt/7JbBk5Z?c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs