Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pee13
senior tag
Figyelj már ide, veszel 4-5k-ért egy jó tápot péhán de 5-6 újonnan egy 350es fsp és megspórolsz egy alaplap és videókari cserét. És ha valami besz@rt a tápban akkor más is be fog.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
-
bandiras2
senior tag
amatőr... Majd megftózom a drótdzsungelt az én gépem környékén...
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
hegegabi80
addikt
Szerintem inkább valami kolis szoba lehet, ott azért előfordultnak ilyenek.
Kenyér és krumpli a gépen: étkezési ellátmány.
Nyitott gép: valami új játékot tettek fel a cimbivel, kellett a jobb konfig meg a hűtés de gyorsan.
Szandál is idevág a nyári meleg napokban, és a legyeket is ki kell nyírni valahogy a szagok miatt.
Sőt még üres sörös üveg is van, egyértelmű hogy koli vagy albi lesz a megoldás.Hasonlóval találkoztam én is, de az nem volt annyira durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs