Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
Álj!
Nekem bajom nincsen vele, félreértés neessék.
Sokkal jobb, mint a hagyomásnyos szürke ATA kábel.
Nemrég cseréltem le a hagyományos ATA kábelem egy Revoltec cső kábelre.
Nekem sincs lóvém mindent átcserélni SATA-ra, a DVD-m meg az egyik vinyóm is ATA-s, keményen 1 db SATA-s vinyóm van.Zsák: Ugyen ez.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
fero02
nagyúr
Ez egy előlapi panel kérlek alássan. 2 szélen egy-egy VU-meter látható, mellettük hangerőszabályzó poti, középen pedig egy HDD "terheltség" jelző.
Undoroid:: Igen, azok vannak benne. Anno szétszedtem én is, h belenézzek. Mondjuk akkor más miatt szedtem szét. Egy nyomógomb segítségével tudod változtatni a színeket.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
A legegyszerűbben úgy tudnám leírni, h a zene ritmusára mozog a mutató.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
A VU szerintem a legszuperebb dolog volt a 70-es 80-as evekbe ,
Mikor felvettel valamit(kazetta /orsos tobb savos szallagra) be kellet loni a kivezerlest ami jo ha nem ment pirosba mert akkor volt torzitas mentes +dinamikus ha tulvezerelted szar lett ha allul meg dinamikatlan aztan elterjedtek a CD-k es az egesz feledesbe merult ill bovli ledek vettek at a helyuket... -
Undoroid
őstag
-
fero02
nagyúr
Nem belső. Külső. A zöld színű a hátlapi kivezetéseknél.
#2718 TESCO-Zsömle: Mennyi legyen? Csöveket meg komolyan kib@szom mostmár.
#2716 mokus1: Hajrá, a lehetőség adva van!
#2714 KillHates: Nincs konkrét elképzelésem, a piaci árát sem tudom. Ezért mondtam, h akinek kell azzal megbeszéljük. Milyen is az a venti?
Öööö, a múltkor mikor megszóltak, h ne postolj annyit...emlékszel? És mondták h jó lenne egy postban leírni, h mi a téma. Na akkor ilyesmire gondoltak.
#2710 pee13: saját magadnak meg is válaszoltad a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Hát na. Ez van. Nem, nem csúnya, mivel az egész a gép belsejében és a hátulján zajlik.
#2734 TESCO-Zsömle: Igen, én vagyok az a vidéki manus... Mennyit érne Neked a motyó?
#2739 KillHates: Jaja, Neked is üzentem. Figyelmesen kell olvasni.
Még vmi lehetőségem van? Fülesem van, ventik is vannak amennyi kell, nameg a zöld amúgy sem a kedvenceim közé tartozik. Tudom tudom, megyek is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest