Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Flowtation #71346 üzenetére
+1, nekünk nem egy ilyen kiszakadt konnektor van. A körmös megoldás nagyon nem válik be. Nem tudom mit lehetne csinálni velük. :S
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Barret001
addikt
Ha a doboz oldalai nem párhuzamosak(kifelé tágul) akkor ki is fog jönni mindig.Új doboz,új gipszelés.És a doboz külső széle szinest legyen a fal síkjával.
-
Bile Demon
őstag
Nekem is volt hasonló gond (csempére rácsempézés miatt nem fogott a köröm), de az alatta lévő dobozra se lehetett kiemelőt tenni, mert ez ilyen 40 éves panel doboz csavarhely nélkül.
Én fogtam és begipszeltem egy gyűrűt, amit egy új dobozról vágtam le.
Azóta is minden OK.
Az ALU - RÉZ átmenet is hibátlan. (a WAGO nem bírta előtte).Bruhe
-
Fogsz egy másik kötő dobozt levágod az alját és keresztben a palástból kiveszel kb fél centit. Megtakarítod a falban lévő dobozt, és beleragasztod a palástot, a kivágás a körmökhöz képest 90°-ban álljon. Amikor meghúzott a ragasztó vissza rakod a konnektort. Vagy új doboz gipszelése amiben már csavarral rögzíthető a konnektor.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Apple notebookok
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek