- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
De, mer utánna nem fogtam egy kib.. keszeget sem
Egyébként a kedéjek (vagy ez ly?) megnyugtatása végett : azért van ott a smiley, mert csak poén volt. Úgy futottam mint a nyúl. Nemhogy eltapossam.
Én nem vagyok egy gyáva ember, támadott meg engem 3 kutya eccerre, azt nem futottam el, de a pókkal ki lehet kergetni a világból. Ha véletlen belemegyek egy pókhálóba erdöben vagy garázsban, stb, hisztérikus hajtépés kezdödik
Nemtom mire vezethetö vissza, kiváncsi lennék egy emlék-feltáró hipnózisra alkalomadtán. Azt tudom, hogy gyerekkoromban volt egy ''kellemes'' emlékem, ha belefér a topicba, megosztom veltek :
Kb 4-5 éves lehettem, otthon loptam a napot Anyám irányitásával, mikoris eccer a hálószoba padlóján kockázva felémszaladt egy kb 3 centis pók. Jó kis húsos volt, nem az a pálcikalábú kaszás akármi, ez olyan zsurmó pók volt. Rikkantottam muternak, hogy gáz van, mire bejött, és a papucsával próbálta volna jobb belátásra birni a 8lábút. Na az jobb létre is szenderült szegény, de a hátáról millió apró pont ugrott le, és kezdett szanaszét rohanni! Gyerekek, ilyet még nem láttatok. Fogalmam sincs, hogy fért rá ennyi, és hogy kapaszkodtak, de mint az apró mákszemek, rajzottak szanaszét! Nemondjam, mire a porszivó üzemkész lett, a fele eliszkolt. Nem aludtam pár napig nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest